Page content

BPM met Aris Cloud

BPM met Aris Cloud

BPM met inzet van ARIS Cloud Platform

Voor Scheer blijft het ARIS Cloud platform een ideale manier om bedrijfsprocessen te analyseren, te optimaliseren en te verbeteren.

  • Scheer Nederland is advies partner voor ARIS
  • Business Process Analysis Platform van Software AG, marktleider voor SAP BPM oplossingen

 ARIS – Business Process Analysis Platform

De ARIS Business Process Analysis Platform van Software AG, de marktleider in BPM-oplossing, is de ideale keuze voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen

  • Documenteren,
  • Analyseren,
  • Standaardiseren
  • Optimaliseren

BPM met ARIS CloudScheer heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van haar klanten bij de implementatie van de inzet van procesmanagement binnen hun organisaties. Met het gebruik van het ARIS Cloud BPM platform, worden onderwerpen zoals besturing, organisatie, communicatie en optimalisatie van processen efficiënt en in een waarde-georiënteerde wijze zichtbaar gemaakt en geïmplementeerd.

Wij bieden professionele diensten rond de thema’s van ARIS en BPM en als ervaren partner kunnen wij u ondersteunen met de verbetering, vernieuwing of integratie van uw Business Process Management Platform.

Business Process Analysis

Specifieke bedrijfsoplossingen voor de analyses van samenwerkende partijen, optimalisatie en documentatie van deze bedrijfsprocessen.

Individuele aanpassing van uw ARIS-oplossing

Op uw organisatie afgestemde configuratie van ARIS en ARIS Connect oplossingen. Inrichten van workflow-oplossingen in lijn met uw proces governance.

Process Performance Management & Analytics

Uitvoering van een performance-analyse, benchmarking en dashboard oplossingen voor specifieke bedrijfsactiviteiten binnen uw onderneming op basis van Process Performance Manager (PPM) en MashZone

ARIS Migratie & Cloud Services

Transparante dienstverlening, migratie, support en infrastructuur oplossingen vanuit het Scheer Datacenter.

Als een Power Up sales partner voor Software AG, wij zijn uw partner voor alle vragen die je hebt rond ARIS licenties en licentie-aankoop.

Aanvullende informatie over ARIS kunt u vinden op de website van Software AG:

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);