Page content

Best Practices SAP S/4HANA ERP On Premise 1909

Best Practices SAP S/4HANA ERP On Premise 1909

De Best Practices voor SAP S/4HANA On Premise 1909 zijn voor de volgende modules uitgewerkt:

Financiën

Presteer optimaal qua financieel beheer en financiële administratie, terwijl u compliant bent en de marges verbetert. Krijg overal en altijd onmiddellijk financieel inzicht met behulp van best practices en geautomatiseerd leren in plaats van Excel. Zie S/4HANA OP Finance Scope Items voor de details.

HR

Integreer HR-services om op een duurzame manier te groeien: geef uw concurrenten het nakijken op de wereldmarkt en zorg voor groei en duurzaamheid door HR-services van de volgende generatie in te zetten met oplossingen van SAP. Dankzij onze software voor een vereenvoudigde HR kunt u lokale vereisten combineren met wereldwijde integratie en realtime inzicht, zodat u snelle, efficiënte en correcte services kunt bieden. Zie S/4HANA OP HR Scope Items voor de details.

Verkoop

Ga in realtime in gesprek met veeleisende klanten, via inzichten in hun digitale gedrag, voor binding en een unieke ervaring, zodat u minder kosten maakt om klanten te behouden. Bedrijven moeten zich tegenwoordig aanpassen aan deze nieuwe realiteit om contact te hebben met klanten en succes te hebben. Zie S/4HANA OP Sales Scope Items voor de details.

Vaste Activa Beheer

Bevorder duurzame groei: beperk de risico’s, verbeter de operationele veiligheid, optimaliseer de productkwaliteit, haal maximaal rendement uit uw productiemiddelen, vermijd ongeplande productiestops en geef uw concurrenten het nakijken door uw energiegebruik te optimaliseren.  Zie S/4HANA OP Asset Management Scope Items voor de details.

Productie

Reageer sneller op uw klanten. Maak productieactiviteiten zichtbaar en transparant, optimaliseer productieprocessen en werk samen in wereldwijde netwerken, terwijl u de totale productiekosten verlaagt. Zie S/4HANA OP Manufacturing Scope Items voor de details.

Professional Services

Op een rendabele manier meerwaarde aan klanten leveren is een must: klanten eisen meer dan ooit. Als bedrijven die professionele diensten aanbieden winstgevend willen groeien, moeten ze alle aspecten van hun activiteiten afstemmen om consistente kwaliteit en hoogwaardige services te leveren aan hun klanten. Zie S/4HANA OP Professional Services Scope Items voor de details.

R&D – Engineering

Breng nieuwe producten en diensten snel op de markt dankzij op meerwaarde gebaseerde investeringsbeslissingen en vergroot zo uw marktaandeel. Stem de productontwikkeling af, beheer de productiekosten en coördineer uw resources tijdens de hele levenscyclus van verkoop, leverancierssourcing en service. Zie S/4HANA OP RD Engineering Scope Items voor de details.

Sourcing en verwerving

Bedrijven richten zich vaak op omzet, maar de uitgaven van de organisatie begrijpen en inefficiënties wegwerken met geautomatiseerd leren kan de winst tot vijfmaal verhogen. De sleutel tot het maximaliseren van het succes van verwerving in deze cruciale rol is op de lange termijn consistent kwaliteit, besparingen en conformiteit leveren.  Zie S/4HANA OP Sourcing Procurement Scope Items voor de details.

Supply Chain

Zorg voor vraaggestuurde leveringsnetwerken die snel kunnen reageren, door tegen de laagste kosten rekening te houden met variabiliteit, met behulp van automatisering. Reageer in realtime op leveringen. Ga voor hogere winsten, kortere doorlooptijden en een betere transparantie door reacties en leveringen slim te organiseren. Zie S/4HANA OP Supply Chain Scope Items voor de details.

Applicatieplatform en infrastructuur

U kunt uw applicaties bouwen, uitvoeren en uitbreiden op een consistent applicatieplatform en consistente infrastructuur Vertrouw op een netwerk van bedrijfsapplicaties om elk aspect van uw bedrijf te ondersteunen. Het applicatieplatform en de infrastructuur van SAP maken het mogelijk om:te zorgen voor gemeenschappelijke normen, een robuuste interoperabiliteit en een flexibele uitbreidbaarheid een solide set onderliggende technologieplatforms en gerelateerde infrastructuurservices te gebruiken zoals integratie, samenwerking en interface-beheer. Zie S/4HANA OP Application Platform and Infrastructure Scope Items voor de details.

Database en gegevensbeheer

Run uw bedrijf in realtime door uw gegevensplatform en technologie te moderniseren. Bepaal hoe en hoe goed uw bedrijf werkt door vooruit te lopen op wat het nodig heeft met platform- en technologie-oplossingen van SAP. Zie S/4HANA OP Database Data Management Scope Items voor de details.


Overzicht Scope Items S/4HANA ERP

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);