Burgerista FastFood Hamburgers kiest voor S/4HANA
Burgerista kiest voor S/4HANA voor ondersteuning groei en expansie retailketen

Burgerista kiest voor S/4HANA voor ondersteuning groei en expansie retailketen

BURGERISTA kiest voor groei strategie

Die Meister des Burgers (“The Burger Masters”) werd opgericht in de buurt van Linz (Oostenrijk) in 2012. De eerste hamburgers van topkwaliteit werden verkocht vanuit een kleine kiosk. Het enorme succes van het hamburgerconcept heeft BURGERISTA snel als merk gevestigd. BURGERISTA blijft uitbreiden door voortdurend nieuwe winkels te openen in Oostenrijk en Duitsland. Hoogwaardig vlees van regionale oorsprong, verse ingrediënten, uitstekende service en een uitstekend interieurconcept maken een bezoek aan een BURGERISTA-winkel een unieke ervaring.

Burgerista was op zoek naar een gedegen inrichting van de de financiële processen vanuit de operaties en de Holding. Tevens diende deze oplossing met interne en externe financiële systemen te kunnen samenwerken.

Lees hier het hele verhaal van de implementatie van S/4HANA Finance voor Burgerista

Burgerista - Cheeseburger

 

 

 

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.