Easy Move - Migrate - Secure uw SAP applicaties op het Azure platform
Easy Move - Migrate - Secure SAP to Azure
27 januari 2021 

Easy Move - Migrate - Secure SAP to Azure

Easy Move - Migrate - Secure SAP to Azure

Scheer heeft voor de ERP transformatie richting het Microsoft Azure Cloud zijn programma verder uitgebreid om haar klanten een nog bredere ondersteuning te geven.

Het vernieuwde programma bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

  1. Cloud Advisory
  2. Easy Move to Azure
  3. Easy Cloud Migrations
  4. Easy Cloud Secure
  5. Easy Remote Everything

In dit programma werken wij nauw samen met onze Partners SAP, Microsoft (Azure, Office, Teams) en SNP (Crystal Bridge).

Ons programma is erop gericht om bedrijven te ondersteunen met de transformatie richting de Cloud.  Onze focus is niet om de applicaties naar de Cloud te brengen, maar ervoor te zorgen dat de processen van A tot Z vanuit de Cloud worden ondersteund.

Scheer heeft in de afgelopen maanden weer nieuwe klanten mogen toevoegen aan de SAP on Azure klantenkring. Scheer heeft hierbij  voor het SAP Application Management en SAP Operations gezorgd. Deze bedrijven  hebben om  verschillende redenen besloten om hun complete of gedeeltelijke SAP ERP en/of BW landschap over te gaan zetten richting Azure.

  • Compliance redenen, waarbij de on-premise IT/Applicatie landschap niet voldeed aan Compliance en Security eisen.
  • Ontbreken van voldoende expertise binnen de eigen organisatie.
  • Creëren van meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor nu en in de nabije toekomst van het ERP landschap.
  • Transformatie naar SAP S/4HANA en SAP Cloud platform.

Onderstaand een korte uiteenzetting van het vernieuwde programma. Meer details over dit programma zijn hier te vinden: https://scheer-nederland.nl/sap-on-microsoft-azure/  (Engelse versie)

Cloud Advisory

Er is geen universeel concept beschikbaar om te starten binnen de Cloud. Scheer begeleidt u met het uitwerken van de juiste strategie richting de Cloud. We luisteren naar uw individuele behoeften en het niveau van “majority” ten aanzien van Cloud adaptatie. Met onze drie “Cloud Adaption Models” en de elementen die daarin zijn verankerd, vinden we de juiste strategie voor u. Samen definiëren we alle vereiste diensten en de meest efficiënte aanpak.

Easy Move to Azure

De inzet van Azure als Cloud platform voor ERP en andere bedrijfsapplicaties is vaak het begin van een Cloud Transformatie. Ons Easy Move programma zorgt onder andere voor een heldere en snelle aanpak, met een vaste prijs, voor Managed Cloud Services, SAP Basic Operations, Support Services, Periodieke upgrades, Functies voor beveiliging en compliance.

Easy Cloud Migrations

Als Microsoft en SNP Partner maken we een nog snellere overstap naar de Microsoft Azure Cloud mogelijk met behulp van de Scheer Proces analyse aanpak in combinatie met de SNP-migratie tools. Om een snelle, veilige en kosteneffectieve methodologie van een conversie naar SAP S/4HANA te realiseren, wordt deze actief ondersteund door het gebruik van SNP-tools.

Easy Cloud Security

De selectie van diensten en procedures met betrekking tot het Cloud platform en beveiliging kan overweldigend zijn en veel vragen oproepen. Terwijl veel triviale kwesties snel kunnen worden opgelost na kort onderzoek, is de kwestie van veiligheid met of in de cloud niet eenvoudig te beantwoorden. De kwestie van compliance doet daar nog een schepje bovenop en werpt u in een wildernis van vragen en problemen die in eerste instantie niet eens oplosbaar lijken. Scheer neemt de verantwoordelijkheid voor de veiligheid in uw cloud omgeving en zet in op een betrouwbare samenwerking.

Easy Remote Everything

Om de effectiviteit van uw medewerkers te vergroten, dienen zij overal en altijd actief te kunnen zijn.  Scheer zorgt feitelijk voor een Moderne Workplace as a Service – Altijd, overal, op elk apparaat kunnen werken- Optimale productiviteit! In de huidige tijd, waar remote-werken een belangrijk onderdeel is geworden, wordt het steeds belangrijker om uw medewerkers te ondersteunen met de beste mogelijkheden.

Managed Services

Scheer ondersteunt ook uw SAP applications met Application Management en SAP Operations. Hiervoor is een soort cafetaria model opgezet om het juiste Service Level Agreement op te stellen. Hierbij kan bijvoorbeeld gekozen worden voor 5×8, 5×11 of 7×24 support.

Ontdek de mogelijkheden Easy Move programma

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van SAP on Azure, inclusief de transformatie richting SAP S/4HANA met ons te bespreken.

Meer informatie omtrent dit programma vindt u hier in het Nederlands/Engels

Gerard van Gent

SAP on Azure – SAP S/4HANA Cloud Expert

 

 

 

Over de schrijver
Gerard is vrijwel zijn hele carrière betrokken bij SAP-implementatieprojecten, zowel in de rol van business consultant als projectmanager. Gedurende de ruim 25 jaar SAP-ervaring, is hij betrokken geweest bij veelal langdurige projecten in een groot aantal industrieën: chemie, drank en voedingsmiddelen, staal, maar ook centrale en lokale overheid. De laatste jaren heeft Gerard een leidende rol bij het implementeren van S/4HANA Cloud en SAP Cloud Platform bij een multinational en is hij voor Scheer Nederland verantwoordelijk voor de SAP on Azure Managed Service dienstverlening . Door vertrouwen op te bouwen – beloven wat je levert, en leveren wat je belooft – is Gerard in staat gebleken langdurige relaties te onderhouden bij de verschillende klantorganisaties.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.