Focusgroep SAP Business ByDesign - agenda 18 april 2018
Focusgroep SAP Business ByDesign op 18 april 2018

Focusgroep SAP Business ByDesign op 18 april 2018

VNSG Focusgroep SAP Business ByDesign

Focusgroep SAP Business ByDesign
Locatie: SAP Nederland in ’s Hertogenbosch – Amerikastraat 10
Aanvang: 13:30 – 18:00


In de zomer van 2017 heeft Scheer samen met SAP en VNSG ervoor gezorgd dat SAP Business ByDesign zijn eigen focusgroep heeft gekregen. Met trots kunnen we melden dat we ruim over de 30 betrokken leden hebben.

Na twee succesvolle bijeenkomsten organiseert de SAP Business ByDesign focusgroep een nieuwe bijeenkomst op 18 april aanstaande. Voor jou als actieve gebruiker de gelegenheid om jouw kennis te vergroten en een actieve bijdrage te leveren binnen de Business ByDesign gemeenschap.

SAP Continuous Improvement program

Het belooft een interessant programma te worden met o.a. de terugkoppeling van het bezoek aan het SAP hoofdkantoor in Walldorf(Duitsland) met de laatste en toekomstige ontwikkelingen van SAP Business ByDesign. Daarnaast zal de VNSG een sessie verzorgen rondom het SAP Continuous Improvement program. Een unieke kans om invloed uit te oefenen op de roadmap van SAP Business ByDesign.

De agenda van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

1. Introductie & Mededelingen
2. ByDesign WhatsApp Groep
3. Walldorf Trip naar SAP
4. SAP Continuous Improvement Program verzorgd door de VNSG
5. Deep dive sessies verzorgd door partners ingaande op de volgende onderwerpen: Finance, Logistiek, Project Management
6. Kennisdeling & Borrel

Kortom, er is een mooie agenda met voldoende ruimte voor kennisdeling en vragen.
Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan alvast aan via deze link.

Op de VNSG website kun je meer informatie vinden over ons als focusgroep zoals doelstelling, toetreding richtlijnen en de onderwerpen waarop dre Focusgroep zich richt.

Voor wie is de focusgroep interessant?

Believers, beïnvloeders en Key-users die SAP Business ByDesign hebben ingezet als ERP systeem voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Gebruikt jouw organisatie SAP Business ByDesign? Kom dan naar deze bijeenkomst!

Tot 18 april!

Joost Lankveld

VNSG Organisatie

Vereniging Nederlandse SAP Gebruikers Kennisdeling, netwerken en beïnvloeding & belangenbehartiging zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Met 730 bedrijfsleden is het een zeer groot netwerk van bedrijven die SAP inzetten voor hun bedrijfsvoering en experts op het gebied van SAP advies, implementatie en beheer. De VNSG kent twee community’s: SAP en SAP Business One. Als lid van een community kun je de laatste productinformatie opdoen, kennis en ervaring uitwisselen en waardevolle contacten leggen.
Website: vnsg.nlOver de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.