Interview VNSG focusgroep SAP Business ByDesign
arrow_drop_up arrow_drop_down
10 april 2018 
in VNSG

Interview Focusgroep SAP Business ByDesign

Scheer heeft midden vorig jaar de focusgroep voor SAP Business ByDesign geïnitieerd. Niet alleen voor onze klanten maar voor alle Nederlandse SAP Business ByDesign gebruikers is het goed om een actieve gebruikersgroep te hebben. De Nederlandse vereniging van SAP gebruikers (VNSG) ondersteunt en faciliteert deze werkgroepen.

Naast de periodieke bijeenkomsten, heeft de werkgroep van SAP Business ByDesign onlangs deelgenomen aan een bezoek aan het SAP hoofdkantoor in Duitsland. In Walldorf werd een bijeenkomst bijgewoond met de product specialisten van SAP Business ByDesign. Vanuit Scheer was Joost van Lankveld aanwezig.  Tijd voor een interview met de voorzitter van deze focusgroep, Willem-Jan van Tongeren van Post NL, en de secretaris, Joost van Lankveld van Scheer Nederland.

Lees hier het complete verslag.

Joost van Lankveld,

SAP Cloud ERP Consultant

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.