Introductie Cloud Business Modeler tijdens Hannover Messe 2019
Digitalisering van bedrijfsprocessen eenvoudig met Scheer PAS Business Modeler
01 oktober 2019 
in BPM

Digitalisering van bedrijfsprocessen eenvoudig met Scheer PAS Business Modeler

Digitalisering van bedrijfsprocessen eenvoudig met Scheer PAS Business Modeler

Deze Cloud gebaseerde analysetool versnelt de optimalisering en transformatie van digitale bedrijfsprocessen.

Scheer heeft tijdens de laatste Hanover Messe 2019 met trots zijn Business Modeler Scheer PAS gepresenteerd. Deze Business Modeler helpt bedrijven om hun digitale transformatie op een gerichte manier vorm te geven. Scheer PAS levert eenvoudige proces modelering, dat op ieder gewenst moment vanuit de Cloud beschikbaar en ingezet kan worden. Deze volledig schaalbare oplossing ondersteunt het optimaliseren van interne processen binnen bedrijven en vergemakkelijkt de communicatie tussen IT en gespecialiseerde afdelingen. Tegelijkertijd vormt de Business Modeler op basis van geoptimaliseerde processen de basis voor de daaropvolgende procesautomatisering in de Scheer Process Automation Suite.

Scheer PAS Business Modeler begeleidt bedrijven efficiënt op het pad van digitale transformatie. Processen worden geoptimaliseerd en continu gedigitaliseerd. In de modelleringstool worden bedrijfsprocessen grafisch weergegeven op een eenvoudige en snelle manier. Dankzij de intuïtieve webgebaseerde gebruikersinterface kunnen gebruikers van gespecialiseerde afdelingen in slechts enkele minuten hun eigen processen, proceskaarten, organisatorische en IT-datastructuren, inclusief vereisten en risico’s, grafisch in kaart brengen en optimaliseren.

De op de praktijkgerichte functies zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van Scheer GmbH in Business Process Management projecten. Naast het modelleren van individuele bedrijfsgegevens, kunnen gebruikers rechtstreeks in hun projecten inhoud van het modulaire systeem van Scheer performanceREADY Best Practice gebruiken, waardoor de tijd en inspanning worden verkort.

Scheer Business Modeler Process Automation Suite

Scheer Business Modeler Process Automation Suite

De Scheer PAS Business Modeler is een onderdeel van de Scheer Process Automation Suite (Scheer PAS). Dit uitgebreide proces-automatiseringsplatform 4.0 voorziet bedrijven van alle belangrijke componenten voor end-to-end digitalisering binnen het gehele bedrijfsmodel. De Process Automation Suite maakt modelgestuurde digitalisering van menselijke workflows mogelijk, evenals modelgestuurde integratie en automatisering van technische processen.


Meer informatie over Scheer PAS kunt u hier vinden:

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP Public Cloud oplossingen. Ferry heeft een ruime ervaring opgebouwd om voor bedrijven een roadmap uit te werken voor de inzet van en de transitie naar SAP S/4HANA. Met name door zijn inzicht, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij voor een succesvolle inzet van SAP Public Cloud met SAP S/4HANA.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.