Page content

Opzet Kennisbank SAP Cloud ERP

Opzet Kennisbank SAP Cloud ERP

De kracht van SAP Cloud applicaties is het feit dat ieder kwartaal nieuwe of aangepaste functionaliteit wordt vrijgegeven. Volgens een vast patroon wordt een nieuwe release beschikbaar gesteld op uw Quality-systeem voor evaluatie en acceptatie. Vervolgens wordt de de nieuwe versie actief gemaakt op het productiesysteem.

SAP S/4HANA

In deze kennisbank zijn de best practices voor middelgrote en grote organisaties samengevoegd op basis van de volgende applicaties:

  • SAP S/4HANA Cloud – Public versie
  • SAP S/4HANA on-Premise versie – Kan tevens ingezet worden in combinatie met SAP on Azure
  • SAP Analytics Cloud – een aanvulling op S/4HANA en kan zowel met de S/4HANA Cloud en on-Premise versie worden ingezet
  • SAP Robot Process Automation – aanvulling op de practices voor S/4HANA Cloud en on-Premise voor het verder automatiseren, met behulp van Machine Learning, van processen.

SAP Business ByDesign

De Best Practices voor SAP Business ByDesign staan op zichzelf. Deze full-suite ERP kent zijn eigen set van end-to-end processen.

SAP Business ByDesign kan perfect worden ingezet als een aanvulling voor SAP ECC of SAP S/4HANA. Denk hierbij aan de ondersteuning van vestigingen of voor een nieuwe business unit met een eigentijds business process dat niet past binnen het SAP ECC/SAP S/4HANA systeem.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);