arrow_drop_up arrow_drop_down

Maximaal profiteren van

SAP Industry Best Practices

met samenwerking Scheer Nederland en Nextview

Nextview en SAP Consulting-partner Scheer hebben de krachten gebundeld om de expertise op het gebied van SAP Cloud ERP te combineren met een specifieke focus op S4/HANA Public Cloud. De alliantie ondersteunt klanten bij de eerste implementatie en (inter)nationale uitrol van SAP S4/HANA Cloud met de volledige migratie en creatie van het intelligente ERP-platform.


Zowel Scheer als NextView beschikken over een uitgebreide kennis van SAP Industry Best Practices en het S/4HANA Cloud Platform. De mix van Business Proces Management en Design Thinking expertise helpt klanten om hoogwaardige en constructieve oplossingen te implementeren gericht op het digitaliseren van end-to-end processen op basis van de SAP Industry Best Practices.

Scheer en Nextview versterken elkaar door het track-record in Internationale SAP-implementaties en de Business Process Management-achtergrond van Scheer te combineren met het succes van Nextview in innovatieprojecten en Design Thinking, inclusief het gebruik van de twee gecertificeerde SAP AppHaus Design Thinking Centers in Amsterdam en Eindhoven.

Dankzij de alliantie tussen de twee bedrijven ontstaat de meest kwalitatieve en ervaren leverancier op de Nederlandse markt voor Cloud ERP-implementaties binnen het SAP-domein. Het vormt ook de basis voor innovatieve toepassingen op het S4/HANA platform met behulp van (bijvoorbeeld) IoT en Big Data.


Over NextView

NextView helpt klanten een positieve impact te creëren door middel van Design Thinking en innovatieve technologische oplossingen. Via de Design Thinking-methodologie worden klanten geholpen met de digitale transformatie.

Website NextviewOver Scheer

Scheer GmbH is in 2012 ontstaan uit de fusie tussen Scheer Management GmbH en IDS Scheer Consulting GmbH. Scheer staat bekend om zijn bijzondere aandacht voor sectorspecifieke ondersteuning en begeleiding van de bedrijven in hun digitale transformaties. Scheer Group heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en Saoedi-Arabië.