Mind the GAP: SAP On Premise vervangen door Cloud ERP
arrow_drop_up arrow_drop_down

SAP All-in-One vervangen door SAP Cloud ERP

Mind the Gap: Cloud ERP as your next step

Hoe groot is het gat binnen uw organisatie met betrekking tot wat u doet versus wat u zou willen doen om uw klanten en uw potentiële nieuwe markt(en) van dienst te zijn? 
Onze ervaring is dat bedrijven die gebruik maken van bijvoorbeeld SAP All-in-One,  lang de strijd aan blijven gaan met het aanpassen van hun on-Premise  systeem in plaats van de weg naar echte vernieuwing te kiezen.

  1. Uw SAP on-Premise systeem verdient een opknapbeurt, maar dit dure project wordt toch maar weer uitgesteld;
  2. Gebruikers beginnen meer en meer te klagen omtrent de (on)mogelijkheden en gebruikersvriendelijkheid van uw ERP-systeem;
  3. Managing Reporting is eigenlijk een woud van Excel geworden;
  4. Onderhoudskosten blijven hoog terwijl er feitelijk inhoudelijk functioneel niets wordt toegevoegd;
  5. De vraag om innovatie en verdere digitalisatie vanuit uw markt wordt feitelijk niet of veel te traag en te omslachtig beantwoord.

Wat weerhoudt uw organisatie om uw ERP-omgeving naar de Cloud te brengen? De nieuwe generatie SAP Cloud ERP-systemen zorgen voor integrale werking van de functionaliteit, een sterk verbeterde gebruikerservaring, versimpeling van het applicatieplatform en volledige transparantie van gegevens en processen. Heden ten dage kan het niet meer zo zijn, dat de verantwoordelijke binnen uw organisatie afhankelijk zijn van andere om inzicht te krijgen in de stand van zaken.

Overstappen van SAP All-in-One naar SAP Cloud ERP applicatie SAP Business ByDesign

Ontdek de mogelijkheden van het SAP Business ByDesign Platform as a Service:

  • Functionaliteiten en Best Practice Scenario’s
  • Schaalbaarheid qua locaties en gebruikers
  • Beveiliging en continuïteit
  • Aanpasbaarheid binnen de standaards

Graag delen wij onze ervaringen en bevindingen over de inzet van SAP Business ByDesign als opvolger van SAP All-in-One.

Over de schrijver
Diederik is sinds 1995 betrokken bij verschillende SAP-implementaties in de rol van proces-, project- en integratiemanager voor zowel Nederlandse als Internationale organisaties. Naast zijn productkennis van SAP ECC, S/4HANA en SAP Business ByDesign, beschikt Diederik over uitgebreide expertise gericht op Professional Services, Manufacturing, Consumer Products en Food & Beverages. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere: CSM (Europe), PepsiCo (West Europa)/Duyvis/Quaker, FrieslandCampina, Essent, Heineken International, Philips, Hoya (Europa) en VSL. Klanten waarderen Diederik met name om zijn sterke procesfocus en zijn vermogen om de aanpak te vertalen naar goed werkende Global Templates en Best Practice Scenario’s.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.