Page content

voor Vestigingen (Two-Tier ERP)

voor Vestigingen (Two-Tier ERP)

Cloud ERP voor vestigingen

Cloud ERP voor vestigingen kan snel en eenvoudig worden ingezet voor vestigingen in het binnen- en buitenland. Denk hierbij ook aan overnames, acquisities of toekomstig afstoten van een bedrijfsonderdeel

Met Cloud ERP voor vestigingen realiseer je ook een eenvoudige integratie met het centrale ERP-systeem van het hoofdkantoor.
Hiervoor zijn onder andere de volgende integratie scenario’s beschikbaar:

 • Data uitwisseling
 • Proces Integratie
 • Master Data Integratie
 • Data Analyses uitvoeren
 • Eenvoudige IT Management
 • Eenduidige klant integratie

Scheer Nederland heeft ruime ervaring met de implementatie van SAP Business ByDesign. Buitenlandse vestigingen dienen vaak gebruik te maken van de SAP functionaliteit die centraal aanwezig is. Echter de rollout van de ingezette SAP Template kan een kostbare en complexe situatie opleveren. Voor organisaties met verschillende vestigingen kan de integratie tussen het oorspronkelijke SAP systeem en SAP Business ByDesign voor vestigingen een ideale oplossing zijn.

Video SAP Business ByDesign voor Buitenlandse vestigingen

Bekijk onderstaand video om snel een indruk te krijgen van de verschillende scenario’s die mogelijk zijn om de integratie met het SAP systeem van het hoofdkantoor te kunnen opzetten.

Proces Integraties tussen SAP ECC en SAP Business ByDesign

 • Procure-to-Pay (Stock) met SAP ERP Integratie
 • Order-to-Cash (Third-Party Order Processing Material) met SAP ERP Integratie
 • Basic Master Data Integratie met SAP ERP
 • Consolidatie voorbereiding met inzet van SAP Business ByDesign

Door onze diepgaande proceskennis en het eenvoudige proces van aanpassen,  is het mogelijk om een vestiging snel en goedkoop effectiever en efficiënter te laten werken en te integreren met uw centrale SAP ECC.

Two-Tier ERP

De zogenaamde Two Tier oplossing zorgt ervoor dat vestigingen een verlengstuk krijgen van het centrale ERP systeem in de vorm van een eigen systeem. Een dergelijke constructie heeft direct een positief effect op de belasting van de centrale IT afdeling en op de gebruikers binnen de vestigingen. Onderstaande artikelen gaan hier dieper op in:

The CFO Challenge

Onderstaande film geeft een korte impressie over de kracht van SAP Business ByDesign vanuit het oogpunt van een CFO om controle en inzicht te blijven houden over de verschillende vestigingen. Video is in het Engels.

  background: rgba(255, 255, 255, 0.73);