SAP kwalificeert Scheer met Cloud ERP aanpak Professional Services
SAP kwalificeert Scheer met Cloud ERP aanpak voor Professional Services

SAP kwalificeert Scheer met Cloud ERP aanpak voor Professional Services

Scheer Nederland heeft de SAP Qualified Package kwalificatie ontvangen voor haar READY-for-PURPOSE Package voor Professional Services. Dit pakket is gericht op de implementatie van SAP Cloud ERP voor Professional Services met SAP Business ByDesign.

Een SAP-gekwalificeerd partnerpakket is een geïntegreerde oplossing die SAP software en innovaties gebruikt, samen met het intellectuele eigendom van een SAP-partner, zoals branche- of branche-expertise, gespecialiseerde services, aanpassingen, configuraties of applicaties.

Scheer Nederland heeft ruime ervaring met de inzet van Industry Best Practices en SAP Cloud ERP voor Service Organisaties.  Daarom is Scheer ook direct de uitdaging aangegaan om een helder pakket aan te bieden waarbij midden tot grote organisaties hun Professional Services kunnen ondersteunen met deze SAP Cloud ERP oplossing!
Ferry Bogaards – Managing Director Scheer Nederland

Wat staat READY-for-PURPOSE for Professional Services voor?

Het doel is om binnen 4 maanden een volwaardige “foundation” beschikbaar te hebben voor Professional Services met betrekking tot Project Management, Financials, HR en Sales. Scheer levert een goed en constructief inzicht in hoe bedrijfsprocessen worden ondersteund door  SAP Business ByDesign.  Managers, applicatiebeheerders en eindgebruikers weten hun weg te vinden binnen de applicatie om zo een topprestatie te kunnen leveren.  De samenwerking tussen interne en externe partners verloopt soepel. Iedere gebruiker krijgt een volledig inzicht en de geïntegreerde versie van de waarheid zorgen voor snelle en succesvolle beslissingen. Change Management-concepten zijn aanwezig om kwartaalupdates te verwerken en aanvullende innovaties en noodzakelijke optimalisaties op een vlotte en solide manier in te zetten.

Meer informatie: Ready-for-Purpose

Vereenvoudig uw business met Ready-for-Purpose

Bekijk de korte videopresentatie om snel inzicht te krijgen hoe READY-for-PURPOSE uw organisatie kan ondersteunen bij het vereenvoudigen van de uitvoering van de business en nieuwe business modellen helpt opzetten.

Scheer Nederland is SAP Qualified Expertise partner voor SAP Business ByDesign.

 

Over de schrijver
Josien ondersteunt klanten in het vinden van het juiste pad voor het digitaliseren van hun business door het inzetten van Scheer en SAP Cloud oplossingen.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.