Page content

SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform is een open platform as a service, dat is ontworpen om te helpen bij het innoveren, integreren en uitbreiden van applicaties met veel flexibiliteit en keuzes. Dankzij de multi-cloud-basis kun je gebruikmaken van de nieuwste cloud-native technologieën en profiteren van de belangrijkste hyperscaler-infrastructuren. Door het gebruik van één platform ontwerp je mobiele applicaties om zo klanten beter van dienst te zijn, bedrijfsprocessen te moderniseren en effectief te concurreren. Als basis voor een intelligente onderneming stelt SAP Cloud Platform bedrijven in staat snel te reageren, zich aan te passen en te groeien om aan de bedrijfsbehoefte en de marktverwachtingen te lijven voldoen.

Waarom kiezen voor het SAP Cloud Platform?

De huidige snelle digitale economie vereist dat bedrijven zich aanpassen om concurrerend te blijven. Succes vereist flexibiliteit en de mogelijkheid om end-to-end processen te verbinden in uw organisatie en daarbuiten. Een uniform business cloud-platform hebben is van cruciaal belang om state-of-the-art oplossingen te bieden in een constant veranderende markt.

Op welke manieren kan het SAP Cloud Platform worden ingezet:

 Bouw innovatieve zakelijke applicaties: BUILD

Maak uw bedrijf onderscheidend en blijf de concurrentie een stap voor met behulp van SAP Cloud Platform. Creëer nieuwe oplossingen en verbeter uw portfolio met slimme zakelijke diensten, door partners gebouwde applicaties en toonaangevende technologieën zoals Machine Learning, AI, IoT en voorspellende analyses.

Integreer uw applicaties naadloos in de cloud en on-premise: INTEGRATE

U maakt veilig verbinding met mensen, processen, gegevens en mobiele apparaten. Ga snel aan de slag met een pakket integratie-opties, en voor gedefinieerde integraties, zakelijke connectiviteit met applicaties van derden en API’s.

SAP Cloud Platform Use Cases

SAP Cloud Platform Use Cases

Beheer en analyseer al uw bedrijfsgegevens

Om bruikbare rapportages en inzichten te krijgen en gericht te kunnen anticiperen op bedrijfsresultaten en nieuwe kansen. Gebruik de kracht van voorspellende analyses, machine-learning om real-time informatie in uw applicaties te integreren.

Digital Experience: EXPERIENCE

Creëer nieuwe gebruikerservaringen op alle digitale contactpunten en stel ondernemingen in staat om ontwerp en ontwikkeling van gebruikerservaringen, samenwerking, mobiliteit en gebruikersinteracties te stroomlijnen met een vereenvoudigde en geïntegreerde aanpak.

 Het belang van een goede Digital Experience

Goede digitale gebruikerservaringen betekent meer dan alleen blije gebruikers.  Het gaat om het overtreffen van gebruikersverwachtingen terwijl de gebruikers gebruik maken van nieuwe manieren in de digitale economie. SAP Cloud Platform bestaat uit een reeks services waarmee bedrijven de gebruikerservaring kunnen stroomlijnen en versnellen, met aandacht voor vier belangrijke principes: ontwerpen, ontwikkelen, betrekken en samenwerken.

De digitale ervaring moet meerdere kanalen omvatten, waaronder internet, mobiel, portal en conversatie – plus wat de toekomst ook zal brengen. Door betere gebruikerservaringen over alle digitale touchpoints blijf je concurrerend in deze hyper-digitale wereld.

Maak de investeringen in de applicatie Future Proof!

Voor maximale flexibiliteit, aanpassingsvermogen met een multi-cloud-basis die alle belangrijke hyperscaler-infrastructuren en cloud-native technologieën omvat. Met de inzet van het SAP Cloud Platform wordt ook de complexiteit van uw IT-landschap vereenvoudigd voor uw developers en eindgebruikers.

Onderstaand een van de voorbeelden hoe het SAP Cloud Platform kan worden ingezet:

 

Stroomlijn alle Business relaties met het SAP Cloud Portal:

 

SAP Cloud Platform Single Point of Information

SAP Cloud Platform Single Point of Information

 

Maak éen Single Point of informatie door gebruik te maken van het SAP Cloud Portal.

 

Meer weten over de mogelijkheden van het SAP Cloud Platform Portal

Links:

 

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);