Scheer samen met Stork aanwezig op Connect to Innovate - VNSG/SAP
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 augustus 2017 
in VNSG

Scheer aanwezig op Connect-to-Innovate samen met Stork

Connect to Innovate

Connect to Innovate is een initiatief van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) en SAP Nederland B.V. met als doel kennis te vergroten en te delen tussen SAP-gebruikers en geïnteresseerden.

Op 3 en 4 oktober 2017 presenteren VNSG en SAP een volledig nieuw 2-daags kennisevent. Met de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days vind je op Connect to Innovate het breedste IT- en businessprogramma ooit.

Scheer aanwezig samen Hans Lagaaij van Stork Technical Service

Scheer Nederland is aanwezig op 4 oktober. Scheer Nederland is momenteel actief bij Stork met de implementatie van SAP Business ByDesign. Hans Lagaaij (Corporate IT Manager) bespreekt de SAP Cloud Journey die Stork in 2014 is gestart.  In zijn presentatie zal worden ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • Hoe ziet deze aanpak eruit, vanuit de optiek van IT en Business Governance.
  • Welke uitdagingen is Stork tegen gekomen en welke overwegingen zijn er gemaakt t.a.v. implementatie-uitgangspunten, methoden en partnerkeuze.
  • Heeft de keuze voor SAP ByDesign de belofte van lage kosten en een snelle start waargemaakt?
  • Wat zijn de verschillen tussen een Cloud en een SAP On-Premise ECC implementatie.
  • Daarnaast komen de lessons learned aan de orde .

Scheer Nederland verloot 2 tickets voor 4 oktober a.s. Via onderstaande link kan je jouw gegevens en motivatie achterlaten om voor een ticket in aanmerking te komen.

Kom naar Connect-to-Innovate | Reserveer 3 & 4 oktober 2017

Het congres Connect-to-Innovate gaat over digitale transformatie en innovatie. SAP, VNSG en SAP partners, waaronder Scheer Nederland, zullen tijdens dit tweedaagse congres aandacht geven aan de veranderende digitale wereld en de wijze waarop organisatie hierop kunnen inspelen.

Het programma voor dit event bestaat uit een veelzijdige mix:

  • Inspiratiesessies
  • Workshops door experts
  • Klantpresentaties
  • Q&A-sessies.

Scheer Nederland is op 4 oktober de gehele dag aanwezig om de mogelijkheden van SAP Cloud ERP met je te bespreken.

Locatie Congres Connect-to-Innovate

Locatie: NBC Congrescentrum, 
Blokhoeve 1
, 3438 LC Nieuwegein
Datum: dinsdag 3 en woensdag 4 oktober 2017
Tijden: 8:30 – 17:00 en aansluitend een netwerkborrel 17:30 – 19:00

Meer informatie omtrent Connect-to-Innovate is te vinden op hun website www.connect-to-innovate.nl Via deze site kan je tevens tickets verkrijgen voor dit event.

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP-oplossingen. Met name door zijn projectaanpak, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij ervoor dat projecten succesvol zijn.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.