Scheer migreert BCD Travel naar Microsoft Azure Cloud Platform
Scheer migreert het hele SAP HANA-landschap van BCD Travel in slechts enkele weken naar Microsoft Azure
24 september 2019 

Scheer migreert het hele SAP HANA-landschap van BCD Travel in slechts enkele weken naar Microsoft Azure

BCD Travel - Migratie naar SAP on Azure

Succesvolle cloud migratie voor meer flexibiliteit, resource-efficiëntie en transparantie met SAP on Azure

Saarbrücken, 23.09.2019

BCD Travel is één van de grootste aanbieders van wereldwijd beheer van zakenreizen. Zij hebben gekozen om hun SAP omgeving naar Microsoft Azure te migreren om hierdoor een snelle beschikbaarheid van de IT-middelen te verkrijgen, met een flexibele schaalbaarheid,  waardoor de IT middelen volledig naar behoeften kunnen worden ingezet. De gecertificeerde gegevensbeveiliging heeft BCD Travel overtuigd om het SAP landschap naar Microsoft Azure te migreren.

Scheer Managed services onderhield de systemen van BCD travel al ruim 3 jaar. De process experts van Scheer zijn nu ingeschakeld om deze transitie voor te bereiden en uit te voeren. De kernsystemen van het SAP-landschap werden in slechts zes weken gemigreerd. De overige systemen volgden in april 2019.

Vanwege de verdere uitbreiding van de functionaliteit en de bijbehorende verwerking en opslag van een groot aantal creditcardtransacties, moesten aanvullende beveiligingsmechanismen worden geïmplementeerd op basis van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS).

Het Microsoft Azure Cloud-platform is gekozen omdat  hiermee flexibel met IT kan worden ingespeeld wanneer afdelingen of het businessmodel hierom vragen. Daarnaast zorgt het Azure Hyperscale Cloud platform ook voor lagere kosten.  Met dit volledig schaalbare cloud platform van Microsoft kan BCD Travel zoveel applicaties activeren als gewenst is voor het ontwikkelen, testen en uitvoeren van activiteiten in de cloud. Met Microsoft Azure zijn er geen grenzen aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten van BCD.

“We zijn blij dat we in Scheer GmbH een strategische partner hebben gevonden voor ons digitale transformatieproces, met zijn bewezen expertise op het gebied van SAP HANA. Als managementbedrijf voor zakenreizen hebben we zeer strenge beveiligingseisen. Met Microsoft Azure kan Scheer GmbH aan deze vereisten voldoen ”, zegt Cees Batenburg, Global Chief Financial Officer bij BCD Travel.

Meer informatie omtrent de services van Scheer en SAP on Azure vindt u hier.

Over BCD Travel

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. We bieden reizigers innovatieve tools zodat ze veilig kunnen reizen, onderweg productief zijn en de juiste keuzes maken. We werken samen met travel managers en inkopers om de complexiteit van zakenreizen te vereenvoudigen, besparingen en tevredenheid te stimuleren, en hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in 109 landen met bijna 13.800 creatieve, toegewijde en ervaren medewerkers. Met als resultaat het meest constante klanten behoud in de zakenreis-branche en een omzet van US$27,1 miljard in 2018.

Voor meer informatie, bezoek www.bcdtravel.com

Over Scheer GmbH

Als advies- en softwarehuis ondersteunt Scheer GmbH bedrijven bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen, bij de optimalisatie en implementatie van efficiënte bedrijfsprocessen en bij de betrouwbare werking van hun IT. Het Digital Solution House is een geïntegreerde architectuur van consulting oplossingen en -producten en biedt betrouwbare oplossingen voor de digitalisering van bedrijfsmodellen en -processen en voor het gebruik van nieuwe technologieën in digitale business omgevingen.

Scheer GmbH is het vlaggenschip bedrijf van de Scheer Group, die vertegenwoordigd is in verschillende Europese landen en in de VS, Singapore en Australië.
Scheer adviseert klanten op weg naar een constructief en efficiënt gebruik van SAP en SAP S/4HANA. Huidige verdere ontwikkelingen van de BPM ARIS-oplossingen zorgen voor de proceskwaliteit van innovatieve bedrijfsmodellen.

Met het cloud- of on-premise productsuite Scheer PAS realiseren bedrijven procesautomatisering 4.0 en bereiken zo de end-2-end digitalisering van hun bedrijf.
Klanten profiteren van diepgaande industriële expertise en een breed scala aan consulting projecten, professionele IT-implementatie en de mogelijkheid om Scheer’s eigen computercentrum de applicaties te laten beheren.

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP Public Cloud oplossingen. Ferry heeft een ruime ervaring opgebouwd om voor bedrijven een roadmap uit te werken voor de inzet van en de transitie naar SAP S/4HANA. Met name door zijn inzicht, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij voor een succesvolle inzet van SAP Public Cloud met SAP S/4HANA.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.