Spreek onze specialist
Bel mij terug

Page content

article content

Scheer Nederland erkend als SAP Recognized Partner voor SAP Business ByDesign

SAP erkent Scheer Nederland als SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Business ByDesign

Waldorf (Duitsland) – 4 mei 2017

SAP heeft Scheer Nederland benoemd tot SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Business ByDesign, de SAP Cloud ERP oplossing.  Het SAP Recognized Partner programma is opgezet om een kwaliteitspositie omtrent kennis en dienstverlening van haar partners te borgen. Partners dienen over gecertificeerde consultants te beschikken en SAP valideert samen met de klant de uitgevoerde projecten.  Voor klanten is het van belang dat projecten conform verwachtingen, budget en planning succesvol worden afgerond.

Ferry Bogaards, Managing Partner Scheer Nederland:  “De certificering SAP Recognized Expertise voor SAP Business ByDesign is een erkenning en waardering van onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van SAP Cloud ERP implementaties. SAP geeft hiermee niet alleen het signaal af dat Scheer Nederland een gerespecteerde en ervaren partner is, maar ook dat we in staat zijn klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden met betrekking tot SAP Business ByDesign.”

Scheer Nederland heeft ruime kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de implementatie van SAP Business ByDesign voor Professionele Dienstverlening, Goede Doelen, Handel & Industrie voor zowel Nederlandse als internationaal opererende organisaties. Daarnaast zien wij SAP Business ByDesign als een ideale oplossing voor vestigingen in een zogenaamde two-tier ERP-omgeving in combinatie met het SAP ECC, SAP Business All-in-One of S/4HANA systeem.

Wilt u weten wat de SAP Cloud ERP omgeving voor uw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
SAP Recognised Expertise Partner voor SAP Business ByDesign certificaat