Scheer erkent als SAP Recognized Expertise Partner
Scheer Nederland erkend als SAP Recognized Partner voor SAP Business ByDesign

Scheer Nederland erkend als SAP Recognized Partner voor SAP Business ByDesign

SAP erkent Scheer Nederland als SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Business ByDesign

Waldorf (Duitsland) – 4 mei 2017

SAP heeft Scheer Nederland benoemd tot SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Business ByDesign, de SAP Cloud ERP oplossing.  Het SAP Recognized Partner programma is opgezet om een kwaliteitspositie omtrent kennis en dienstverlening van haar partners te borgen. Partners dienen over gecertificeerde consultants te beschikken en SAP valideert samen met de klant de uitgevoerde projecten.  Voor klanten is het van belang dat projecten conform verwachtingen, budget en planning succesvol worden afgerond.

Ferry Bogaards, Managing Partner Scheer Nederland:  “De certificering SAP Recognized Expertise voor SAP Business ByDesign is een erkenning en waardering van onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van SAP Cloud ERP implementaties. SAP geeft hiermee niet alleen het signaal af dat Scheer Nederland een gerespecteerde en ervaren partner is, maar ook dat we in staat zijn klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden met betrekking tot SAP Business ByDesign.”

Scheer Nederland heeft ruime kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de implementatie van SAP Business ByDesign voor Professionele Dienstverlening, Goede Doelen, Handel & Industrie voor zowel Nederlandse als internationaal opererende organisaties. Daarnaast zien wij SAP Business ByDesign als een ideale oplossing voor vestigingen in een zogenaamde two-tier ERP-omgeving in combinatie met het SAP ECC, SAP Business All-in-One of S/4HANA systeem.

Wilt u weten wat de SAP Cloud ERP omgeving voor uw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
SAP Recognised Expertise Partner voor SAP Business ByDesign certificaat

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP Public Cloud oplossingen. Ferry heeft een ruime ervaring opgebouwd om voor bedrijven een roadmap uit te werken voor de inzet van en de transitie naar SAP S/4HANA. Met name door zijn inzicht, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij voor een succesvolle inzet van SAP Public Cloud met SAP S/4HANA.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.