Scheer GmbH kiest voor Microsoft Azure voor haar Managed Services
Scheer GmbH kiest voor Microsoft Azure voor Managed Services
29 mei 2020 

Scheer GmbH kiest voor Microsoft Azure voor Managed Services

Scheer GmbH kiest voor Microsoft Azure voor Managed Services

Scheer GmbH heeft haar Managed Services voor IT-diensten, die voorheen altijd in haar eigen datacenters draaiden, grotendeels omgebouwd naar Microsoft Azure.
Scheer en Microsoft werken hand in hand om klanten nieuwe mogelijkheden te bieden voor de werking en integratie van SAP- en niet-SAP-systemen op het Microsoft Azure-platform. Met deze fundamentele beslissing over hun toekomstige cloud strategie vestigen de procesdeskundigen zich nu ook als Cloud-Management Provider.

De experts van Scheer Group maken de weg vrij voor hun klanten om ook in economisch gespannen tijden professioneel te kunnen inspelen op aankomende uitdagingen.

Reeds succesvol geïmplementeerde klantprojecten hebben een positief effect gehad op de total cost of ownership (TCO) en een overtuigend korte overgangstijd van 4 weken – zelfs voor complexe SAP-landschappen. In vergelijking met hun vorige hosting, profiteren klanten op gebieden als schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit, maar ook van de nieuwe mogelijkheden om hun SAP-landschap naadloos te verbinden met Microsoft Azure Services.

De ervaring van Scheer’s Proces Experts leert dat de overstap van het datacenter naar de Microsoft Azure Cloud over het algemeen minder tijdrovend is dan klanten verwachten en dat de migratie van systemen ook minder kostbaar is.

Scheer Intelligent Data Services

Klanten uit veel verschillende industrieën kunnen nu profiteren van de hoogste beveiligings- en compliance-standaarden en de integratie van SAP-producten met het Azure platform. Op basis van het Microsoft Azure platform en Scheer’s expertise in processen en technologie werden de “Scheer Intelligent Data Services” gecreëerd. Meer dan 300 systemen worden nu ondersteund op het Microsoft Azure platform door Scheer en meer dan 1.000 SAP systemen worden beheerd door Scheer Managed Services. Bekende klanten uit diverse branches vertrouwen hun kritische SAP-systemen toe aan Scheer Managed Services.

Pay-As-You-Go

Een groot voordeel van managed services in de Microsoft Azure Cloud is de mogelijkheid om elke klant geïndividualiseerde software en prijsopties aan te bieden. Pay-As-You-Go, d.w.z. op gebruik gebaseerde betaling, maakt Microsoft Azure aantrekkelijk voor veel bedrijven. Ook de prestaties, flexibiliteit en snelheid van de diensten zijn overtuigend.

Scheer CEO Mario Baldi: “Met de keuze voor Microsoft Azure handelt Scheer in lijn met de bedrijfsagenda die het zichzelf en haar klanten waarmaakt: “Bedrijven die alles uit het tijdperk van de digitalisering willen halen, moeten continu optimaliseren, transformeren en versnellen’. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Microsoft een groot voordeel is voor onze klanten en beide partners“.

Lees hier de Scheer Customer Reference Story van Microsoft (Engels). (German version)

Meer informatie over onze Cloud Journey met SAP en Microsoft Azure:

  • 25 juni 2020 – The Scheer Cloud Road Show | Microsoft Azure meets SAP – Expanding Possibilities | Duitse versie – Reserveer uw plaats hier
  • Meer info over Scheer SAP op Azure vindt u in ons Kennisbank over SAP on Azure.
Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP Public Cloud oplossingen. Ferry heeft een ruime ervaring opgebouwd om voor bedrijven een roadmap uit te werken voor de inzet van en de transitie naar SAP S/4HANA. Met name door zijn inzicht, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij voor een succesvolle inzet van SAP Public Cloud met SAP S/4HANA.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.