Scheer GmbH leider SAP HANA dienstverleners
arrow_drop_up arrow_drop_down
15 november 2015 

Scheer uitgeroepen tot leider SAP HANA dienstverleners

Scheer  gepositioneerd als leider bij SAP HANA dienstverleners

De Experton Group AG heeft samen met West Trax Deutschland Ltd. een publicatie uitgebracht over onafhankelijke dienstverleners voor SAP HANA® in Duitstalige markten. Van de ongeveer 150 geïdentificeerde SAP HANA dienstverleners zijn de top 33 opgenomen in deze studie. Er is een vergelijking gemaakt van service providers met relevante proposities die ondersteuning biedt aan klanten die willen over te schakelen naar het  SAP HANA® platform. “Scheer is geïdentificeerd in deze eerste fase als een leider op het gebied van SAP HANA in combinatie met analytische systemen.

De recent gepubliceerde studie is vooral belangrijk omdat het het resultaat is gebaseerd op onderzoeken waarbij zowel de dienstverlener en de klanten zijn ondervraagd. De evaluatiecriteria omvatten “Organisatie en Strategie”, Producten en Diensten”.

Scheer  biedt haar klanten geïntegreerde ondersteuning bij een overstap naar SAP HANA®. Klanten profiteren van de beproefde projectmethodologie en oplossingen van Scheer, alsmede van de branche- en proceskennis. Scheer  combineert strategie consulting met jarenlange branche ervaring en diepgaande kennis van infrastructuur en hosting.

Scheer richt zich op de individuele behoeften van de klant en ontwikkelt samen met de klant een SAP HANA strategie met een duidelijke business case en implementatie roadmap.

Joseph Bommersbach, CEO van Scheer zegt: “Markt studies bieden belangrijke hulp voor bedrijven met de planning van hun IT-projecten. Onze klanten identificeren SAP HANA als een katalysator op hun weg naar hun digitale transformatie. Scheer heeft zich bewezen als een ervaren en betrouwbare partner – zoals genoemd door onze klanten – en is gemarkeerd als een leider in de categorieën Algemene Markt en Analytische Systemen”.

Lees het oorspronkelijk bericht in het Duits

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP-oplossingen. Met name door zijn projectaanpak, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij ervoor dat projecten succesvol zijn.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.