arrow_drop_up arrow_drop_down

SEMINAR: Goede Doelen en Cloud ERP | 10/11/2016

Goede Doelen en Cloud ERP Infosessie 10 Nov 2016

  • Succesvolle ondersteuning op basis van standaarden
  • Inzet van Best Practice Scenario’s
  • Opzet voor snelle en succesvolle overgang

Cloud ERP voor Goede Doelen

Scheer Nederland organiseert op 10 november 2016 een infosessie specifiek en uitsluitend voor goede doelen organisaties. Het doel van deze sessie is om goede doelen organisaties te laten zien wat een volledig geïntegreerde bedrijfsapplicatie voor hen kan betekenen in termen van projectondersteuning, rapportage, transparantie, innovatie en groei.

Ontdek de mogelijkheden van een geïntegreerde bedrijfsapplicatie

SAP Business ByDesign Overview

In deze sessie gaan we ons bezighouden met de eenvoud van de Cloud ERP applicatie met betrekking tot het optimaliseren en innoveren van processen, het kunnen (door)groeien van de organisatie en het verkrijgen van de vereiste transparantie. Hierbij zullen we vooral kijken naar het wervingsproces van donoren, de uitvoering van projecten en de (financiële) verantwoording hiervan.
Tijdens deze sessie zal tevens goede doelen organisatie SNV Netherlands Development Organisation(SNV) aanwezig zijn en een toelichting geven op hun ervaring met het inzetten van SAP Business ByDesign.

Ontdek het gemak van Best Practice Scenario’s

Best Practice scenario’s zijn volwaardige uitgewerkte procedures die met 1 klik actief gemaakt kunnen worden. Voor de Goede Doelen organisaties zullen vooral de praktijken met betrekking tot CRM, Projecten en de Financiële administratie worden toegelicht.
Tijdens deze sessie zullen we laten zien wat de kracht is van deze scenario’s, hoe eenvoudig de processtappen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de organisatie, welk inzicht er bestaat omtrent de uitvoering en de mogelijkheden waarop informatieverstrekking tussen medewerkers en business partners kan plaatsvinden.

Overstappen naar een Cloud applicatie

Korte uiteenzetting van de aanpak voor het probleemloos overstappen naar een Cloud ERP applicatie waarbij duidelijk wordt wat de rol en verwachtingen zijn van zowel uw organisatie als van uw implementatiepartner.
Tevens zullen we inzicht geven in het samenwerkingsmodel en de organisaties achter deze ERP Software-as-a-service oplossing.

Cloud ERP en de ondersteuning van uw primaire processen

  • Uiteenzetten hoe Cloud ERP uw organisatie kan ondersteunen met onder andere de volgende onderdelen;
  • Beheren en werven van donaties;
  • Opzetten en verantwoorden van projecten;
  •  Integratie met Financiële Administratie;
  • Ondersteunen van Compliance en goed bestuur;
  • Inzet van Cloud Applicaties voor verschillende entiteiten en op verschillende (internationale) locaties;
  • Delen van kennis en ervaring

Voor deze infosessie hebben we tevens SNV uitgenodigd, die onlangs de stap heeft gemaakt om de Cloud ERP applicatie SAP Business ByDesign in te zetten binnen hun organisatie. Zij zullen details delen omtrent de inrichting en het  implementatie traject.

Details van deze infosessie

Datum: donderdag 10 November 2016
Locatie: Scheer Nederland | Lage Biezenweg 5c Vianen (direct naast de A2 en A27 nabij Utrecht)
Tijdstip: 13:00 – 16:30

Vriendelijk verzoek om u voor deze sessie in te schrijven.

Ter afsluiting van deze infosessie is de mogelijkheid onder het genot van een hapje en drankje nog even met de SAP Business ByDesign experts van Scheer Nederland en uw collega’s na te praten. Daarnaast staan wij open voor eventuele bijzondere aandachtspunten, die door u kunnen worden aangedragen. Neem gerust even contact met ons op of stuur ons een email.

Over de schrijver
Diederik kenmerkt zich door een sterke procesfocus en zijn vermogen om de aanpak te vertalen naar goed werkende Global Templates en Best Practice Scenario’s. Hierdoor worden SAP oplossingen ingezet die de organisatie echt gaan versterken

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.