Infosessie Best Practice Projectmanagement Cloud ERP | SAP ByDesign
arrow_drop_up arrow_drop_down

SEMINAR Best-Practice-Scenario’s voor Projectmanagement | 11-05-2017

Ontdek de kracht van Best-Practice-Scenario’s voor Projectmanagement met Cloud ERP

  • Uitdagingen vanuit de praktijk
  • Van Reactief naar Proactief
  • Leermomenten van Cloud ERP Implementatie

Projectmanagement en de kracht van best practice scenario’s

Op 11 mei 2017 organiseert Scheer Nederland samen met haar klant VSL een specifieke Infosessie over Projectmanagement en de kracht van best practice scenario’s van de Cloud ERP versie SAP Business ByDesign.

Ontdek de mogelijkheden hoe een integrale aanpak van best practices leidt tot een proactieve en meer efficiënte projectuitvoering. Meer inzicht, minder taken en verbeterd resultaat. De ervaringen die wij willen delen, hebben te maken met recente implementatieprojecten die Scheer Nederland heeft gedaan voor VSL te Delft en Stork/Giovenco in Australië. Twee bedrijven die beiden besloten om over te stappen naar de Best-Practice-scenario’s van SAP Business ByDesign voor een volledige integrale projectafhandeling.

Daniel Bos – VSL Adjunct-Directeur Kalibratie & Referentiematerialen – deelt zijn ervaringen met betrekking tot de keuze, het veranderingstraject en de leermomenten van de implementatie van SAP Business van Design als Cloud ERP-oplossing. Naast aandacht voor operationele uitdagingen, zullen wij ook aandacht schenken aan onze visie om snel en effectief als organisatie gebruik te maken van deze end-to-end processen voor zowel de uitvoering als het management.


Programma

12:30 – 13:00 Welkom en ontvangst met lunch

13:00 – 13:45 Projectmanagement: Welke uitdagingen komen wij tegen in de dagelijkse praktijk?

Diederik van Duuren – Managing Partner Scheer Nederland

13:45 – 14:30 Hoe worden deze uitdagingen vertaald naar een succes?

Mirko Scheepers – Business Consultant Scheer Nederland

14:30 – 15:00 Pauze

15:00 – 16:30 Verschil maken op basis van standaarden

Praktijkervaring van Daniel Bos die zijn projectorganisatie heeft zien veranderen van een reactieve naar proactieve organisatie.

Daniel Bos – VSL Adjunct-Directeur Kalibratie & Referentiematerialen


Graag ontvangen wij u op 11 mei 2017 bij Scheer Nederland in Vianen

Met vriendelijke groet,

Diederik van Duuren

Managing Partner

Scheer Nederland BV | SAP Consulting & Solutions
Lage Biezenweg 5c | 4131 LV Vianen | Nederland
Tel.:        0347-322875

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.