Stork implementeert een geïntegreerde projectoplossing | SAP ByDesign
arrow_drop_up arrow_drop_down

Stork samen met Scheer implementeren SAP Cloud Platform

Stork implementeert een geïntegreerde projectoplossing:

  • Cloud ERP als Corporate Platform
  • Template voor Global Reporting, standaardisatie van processen en data
  • Ontzorging lokale IT biedt kansen voor de Business
  • Focus op Operational Excellence

Stork implementeert een geïntegreerde projectoplossing op basis van SAP Business ByDesign

Stork implementeert een geïntegreerde projectoplossing op basis van SAP Business ByDesign. Onderstaand de link naar het verslag van de implementatie van deze Cloud ERP oplossing voor Giovenco in Australië. Scheer Nederland ondersteunt Stork Technical Services met de wereldwijde implementatie ter ondersteuning van de professionele diensten.

Aan het woord komen de volgende betrokkenen

Hans Lagaaij – Corporate IT Director Stork, verantwoordelijk voor de keuze en uitrol van Cloud ERP, SAP Business ByDesign.

Ton Bruijne – Finance & Business Services Director Stork, projectsponsor.

Chee Heng Lai – IT Manager Australië en Nieuw-Zeeland, projectmanager voor de selectie en implementatie van SAP Business ByDesign.

Ferry Bogaards – Managing Partner Scheer Nederland.

Ga verder naar het artikel over de implementatie van SAP Business ByDesign als onderdeel van SAP Cloud Journey voor Stork.


Over Stork

Stork implementeert een geïntegreerde projectoplossing

Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Stork levert een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van haar klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.
Meer informatie over Stork

Over Scheer

Scheer GmbH is in 2012 ontstaan uit de fusie tussen Scheer Management GmbH en IDS Scheer Consulting GmbH. Scheer staat bekend om zijn bijzondere aandacht voor sectorspecifieke ondersteuning en begeleiding van de bedrijven in hun digitale transformaties. Scheer Group heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en Saoedi-Arabië.
Meer informatie over Scheer GmbH en Scheer Nederland.

Over de schrijver
Ferry vervult de rol van strategisch adviseur op het gebied van digitaliseren en verbeteren van de bedrijfsvoering met SAP-oplossingen. Met name door zijn projectaanpak, het uitwerken van de juiste scoping en het ondersteunen van het veranderingstraject, zorgt hij ervoor dat projecten succesvol zijn.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.