Eerste bijeenkomst VNSG Focusgroep SAP Business ByDesign
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 juli 2017 
in VNSG

Eerste SAP ByDesign focusgroep bijeenkomst op 8 sept a.s.

VNSG Focusgroep SAP Business ByDesign

SAP/VNSG kantoor in ‘s-Hertogenbosch | 13:00-17:00

VNSGVanuit Scheer Nederland zijn we verheugd dat zowel VNSG als SAP groen licht hebben gegeven voor het wederom actief maken van de focusgroep voor SAP Business ByDesign.

Op vrijdag 8 september vindt de eerste bijeenkomst plaats van de focusgroep Business ByDesign.

Deze nieuwe focusgroep heeft als doelstelling het onderling delen van kennis en ervaring tussen VNSG-leden op het gebied van SAP Business ByDesign. Het gaat om uitwisselen van ervaringen en documentatie. Daarnaast staan op de agenda belangenbehartiging, netwerken, het indienen van collectieve ontwikkel aanvragen en het uitdragen van opgedane kennis via de VNSG.

SAP ByDesign gebruikers uit diverse branches en met verschillende achtergronden kunnen binnen de focusgroep hun vragen stellen en kennis en ervaring met elkaar delen met als doel een platform te creëren waar SAP Business ByDesign-leden elkaar helpen in het oplossen van problemen uit de dagelijkse praktijk.

Voor wie is het interessant?

Believers, beïnvloeders en Key-users die SAP Business ByDesign hebben ingezet als ERP systeem voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Aanmelden

Gebruikt je organisatie Business ByDesign? Of lever je diensten op dit gebied en heb je reeds een klant die gebruik maakt van SAP Business ByDesign? Kom dan naar de eerste bijeenkomst op vrijdag 8 september!

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via de website van VNSG

SAP Business ByDesign Recognized Expertise Partner

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.