VNSG dag voor middelgrote bedrijven
arrow_drop_up arrow_drop_down
3 mei 2018 
in VNSG

Scheer Nederland presenteert bij VNSG de dag middelgrote bedrijven

VNSG de dag voor middelgrote bedrijven

Op donderdag 7 juni organiseert de VNSG de Dag voor middelgrote bedrijven bij SAP Nederland om medewerkers van middelgrote bedrijven bij te praten over de relevante topics die spelen in deze sector. Vandaar dan ook het thema “Up-To-Date in één dag”

Tijdens deze dag worden onderwerpen zoals Analytics, Cloud for Customer, de transitie naar Cloud ERP, S/4HANA, Security etc. met best practice klantverhalen en expertsessies gepresenteerd.

Scheer Nederland is sponsor van dit evenement en zal het onderwerp van de transitie naar Cloud ERP presenteren.


Datum: 7 Juni
Plaats: Den Bosch – hoofdkantoor SAP Nederland
Tijd: 8:30 – 18:00
Toegang: Gratis

Inschrijven voor deze dag kan via de website van VNSG


Overstappen naar Cloud ERP met SAP Business ByDesign

Scheer Nederland is gespecialeerd en ervaren om bedrijven vanuit SAP ECC, SAP All-in-One of SAP Business One te begeleiden in hun transitie naar SAP Cloud ERP.

Tijdens deze dag voor middelgrote bedrijven gaat Scheer Nederland specifiek in op de transitie naar de Cloud ERP versie van SAP Business ByDesign.

Aan de orde komen de Best practices, de toegevoegde waarde van Cloud ERP voor de business, de end-to-end procesaanpak van Scheer en de Scheer READY-for-PURPOSE Package voor Cloud ERP-implementaties.

Binnen onze presentatie krijgt u een breed beeld van de volgende onderwerpen:

  • Extra inzicht om de keuze van een transitie naar SAP Cloud ERP in het algemeen en richt SAP Business ByDesign in het bijzonder te ondersteunen;
  • De verschillen van SAP On Premise update versus een implementatie traject richting SAP ERP Cloud;
  • Onze aanpak met een focus op de end-to-end bedrijfsprocessen om te komen tot een volledige integrale ondersteuning;
  • Hoe standaard Industry Best Practices ingezet kunnen worden met behoud van aandacht van uw Value Drivers waardoor uw organisatie succesvol blijft en de strijd met uw concurrentie aan kan blijven gaan.

Wat wil je als deelnemer meenemen uit deze update dag?

Na de update dag weet je als deelnemer meer over de beweegredenen om over te stappen naar Cloud ERP en de mogelijkheden van SAP Business ByDesign.

Voor wie is deze update dag interessant?

Iedereen die betrokken is bij de inrichting en innovatie van huidige en toekomstige bedrijfsprocessen. Deze update dag  is met name interessant voor Business Unit Managers, Applicatiebeheerders, Finance Managers en andere stakeholders uit de organisatie.

 

Over de schrijver
Diederik is sinds 1995 betrokken bij verschillende SAP-implementaties in de rol van proces-, project- en integratiemanager voor zowel Nederlandse als Internationale organisaties. Naast zijn productkennis van SAP ECC, S/4HANA en SAP Business ByDesign, beschikt Diederik over uitgebreide expertise gericht op Professional Services, Manufacturing, Consumer Products en Food & Beverages. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere: CSM (Europe), PepsiCo (West Europa)/Duyvis/Quaker, FrieslandCampina, Essent, Heineken International, Philips, Hoya (Europa) en VSL. Klanten waarderen Diederik met name om zijn sterke procesfocus en zijn vermogen om de aanpak te vertalen naar goed werkende Global Templates en Best Practice Scenario’s.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.