Webinar Overstappen naar Cloud ERP met SAP Business ByDesign
arrow_drop_up arrow_drop_down

Webinar Overstappen naar Cloud ERP met SAP Business ByDesign | 13 sept a.s.

In september vervolgen wij de reeks met Webinars gericht op “Het overstappen naar SAP Cloud ERP”. Hierbij zullen wij de laatste stand van zaken rondom SAP Business ByDesign of SAP S/4HANA Cloud toelichten.

Voor donderdag 13 september, staat de webinar “Overstappen naar Cloud ERP met SAP Business ByDesign” gepland waarbij de volgende onderwerpen worden besproken:

  • Ontdek de mogelijkheden van SAP Business ByDesign?
  • Wat zijn de directe voordelen van SAP Cloud ERP?
  • Is SAP Business ByDesign geschikt voor mijn onderneming?
  • Hoe wordt de migratie van On-Premise ERP uitgevoerd naar SAP Business ByDesign?

Voor wie is deze webinar interessant?

Iedereen die betrokken is bij de transitie naar de nieuwe generatie ERP. Dit kunnen key users, projectmanagers, applicatiebeheerders, finance managers en andere stakeholders uit de organisatie zijn.

Webinar Details:

Webinar 13 sept 2018 – 14:00 -15:00

Reserveer nu voor dit webinar. Het webinar zal ongeveer 1 uur duren en na afloop is er de gelegenheid om uw specifieke vragen te stellen.

De volgende webinars staan op het programma:

Volg deze link voor meer informatie over de geplande serie met webinars voor zowel SAP S/4HANA Cloud ERP als SAP Business ByDesign.

13 sept ’18 SAP Business ByDesign – Migratie

11 okt ’18 SAP S/4HANA Cloud ERP – Migratie

15 nov ’18 SAP Business ByDesign – Intelligent ERP

13 dec ’18 SAP S/4HANA Cloud ERP – Intelligent ERP

Op onze kennisbank kunt u de inhoud van de reeds eerder gegeven webinars bekijken of het verslag ervan lezen.

Scheer Nederland is de enige partner in Nederland, die door SAP het SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Business ByDesign heeft ontvangen.

SAP Business ByDesign Recognized Expertise Partner

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.