Webinar SAP S/4HANA Cloud 1908 Uppdate van 19 sept 2019
arrow_drop_up arrow_drop_down
24 september 2019 

Webinar: SAP S/4HANA Cloud 1908 Update verslag

Het Webinar SAP S/4HANA Cloud 1908 Update van 19 sept 2019 is onderdeel van de periodieke webinars die Scheer Nederland organiseert om bedrijven inzicht te geven in de mogelijkheden van SAP ERP Cloud en de transitie richting ERP vanuit de Cloud.

Scheer Nederland ondersteunt middelgrote tot grote organisaties met lokale of internationale ERP Cloud implementaties waarbij SAP S/4HANA Private/Public Cloud, SAP on Azure en Business ByDesign centraal staan.

Het webinar “SAP S/4HANA Cloud 1908 Update”, is bedoeld om inzicht te krijgen in de wijze waarop deze Cloud ERP ingezet kan worden. Tijdens dit webinar wordt extra aandacht besteed aan de wijze waarop ieder kwartaal de updates en innovaties kunnen worden behandeld. Daarnaast een demo op een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden omtrent insight-to-action. SAP S/4HANA zorgt voor een data-driven aansturing, waardoor gebruikers eenvoudig worden aangestuurd om op afwijkingen/bijzonderheden te reageren.

Presentatie is gedaan door Gerard van Gent. Gerard is sinds begin 90-er jaren betrokken is bij SAP implementaties en procesverbeteringen.  Hierbij heeft Gerard verschillende rollen vervuld: functioneel consultant, architect, integratie & project manager in de gebieden: sales, inkoop, logistiek. Momenteel is Gerard actief bij een Oil&Gas bedrijf als projectmanager voor het S/4HANA Cloud en SAP Cloud Platform project. Gerard is S/4HANA Cloud 1811 gecertificeerd voor Procurement Implementation & Configuration.

De replay en de presentatie van dit webinar zijn hier te vinden.


Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer Nederland heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met bedrijven te ondersteunen en te begeleiden naar SAP Cloud ERP. Zie onze referentieverhalen voor meer details over deze projecten. Wij organiseren periodiek webinars over het Overstappen naar SAP Cloud ERP. De agenda en onderwerpen van deze webinars, vindt u hier.

Scheer Nederland ondersteunt bedrijven met het uitwerken van hun SAP Cloud Strategie. Opzet hiervan is inzicht te geven welke SAP Cloud producten op welke wijze kunnen worden ingezet om uw huidige en toekomstige bedrijfsprocessen te ondersteunen. Meer informatie om te komen tot een SAP Cloud Strategie vindt u hier: Move to the next generation ERP

Over de schrijver
Gerard is vrijwel zijn hele carrière betrokken bij SAP-implementatieprojecten, zowel in de rol van business consultant als projectmanager. Gedurende de ruim 25 jaar SAP-ervaring, is hij betrokken geweest bij veelal langdurige projecten in een groot aantal industrieën: chemie, drank en voedingsmiddelen, staal, maar ook centrale en lokale overheid. De laatste jaren heeft Gerard een leidende rol bij het implementeren van S/4HANA Cloud en SAP Cloud Platform bij een multinational en is hij voor Scheer Nederland verantwoordelijk voor de SAP on Azure Managed Service dienstverlening . Door vertrouwen op te bouwen – beloven wat je levert, en leveren wat je belooft – is Gerard in staat gebleken langdurige relaties te onderhouden bij de verschillende klantorganisaties.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.