Replay Webinar SAP S/4HANA Cloud Manufacturing Special
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 maart 2020 

Bekijk de replay Webinar SAP S/4HANA Cloud Manufacturing Special

Scheer organiseert sinds 2017 periodiek webinars gericht om SAP ERP naar de Cloud te brengen. Tijdens deze webinars gaan we in op de mogelijkheden van SAP Cloud ERP waarbij we aandacht besteden aan SAP S/4HANA Cloud, SAP on Azure en SAP Business ByDesign.

Scheer heeft in de zomer van 2019 een succesvolle implementatie mogen doen voor een productiebedrijf met SAP S/4HANA Cloud – Zie Customer Reference Story.  De ervaringen van dit project zijn opgenomen in de Manufacturing Special. Op donderdag 19 maart jl. heeft het webinar SAP S/4HANA Cloud Manufacturing Special plaatsgevonden.  Hierbij zijn de volgende onderwerpen aanbod gekomen:

SAP S/4HANA Update voor zowel 1911 als de 2002

Hierbij speciale aandacht voor de Manufacturing functionaliteit en de Best Practices binnen SAP S/4HANA Cloud.

Business case rationale voor manufacturing

Uiteenzetting van de situaties waarbij gekozen kan worden voor SAP S/4HANA Cloud Manufacturing omgeving.

On-Boarding process voor productie organisaties

In het kader van het on-boarding process wordt gekeken wat er bestuurd dient te worden in de organisatie en hoe de interactie plaatsvindt tussen de verschillende niveau’s waarop activiteiten worden uitgevoerd.

Operational Excellence voor Manufacturing, Fit-to-Standard Best Practices

Hierbij wordt ingaan op de verschillende manufacturing en planningsconcepten

Demo van de Manufacturing Package

Webinar wordt afgesloten met een demo waarbij de functionaliteit rondom planning wordt getoond.

Bekijk de replay van de webinar via deze link

Over de schrijver
Olaf kenmerkt zich door zijn brede ervaring in de SAP-wereld met zowel gebruikers-, support en consultancy ervaring in diverse gebieden binnen SAP ERP. Als gebruiker in de rol van manager commerciële backoffice in de food & beverages, logistiek manager in de procesindustrie en six sigma black belt. Daarnaast met een diversiteit aan klanten gewerkt in verschillende support rollen, services, industrie, overheid, NGO’s en ook als projectmanager of business consultant in implementatietrajecten. De projecten variëren in grote en tijd tussen een enkele locatie in enkele maanden tot aan global templates die over meerdere landen over meerdere jaren heen geïmplementeerd werden. Uitgangspunt is dat het proces efficiënt door een organisatie uitgevoerd kan worden waarbij eenieder begrijpt wat zijn rol in het geheel is.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.