Business Game voor Manufacturing & SAP Public Cloud

Business Game Manufacturing

SAP Public Cloud - Manufacturing

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Reserveer hierbusiness-game-manufacturing

Wat is de scope van de Business Game voor Manufacturing?

De Business Game gaat over de Order-to-Cash cyclus van een klein productiebedrijf, met inbegrip van planning, inkoop, productie, verkoop, marketing en financiën. 


Als deelnemer krijgt u te maken met het inzetten van een strategie om de concurrentie te verslaan. Vanuit deze strategie worden keuzes gemaakt voor het prijs-, productie- en voorraadbeleid. 


Al spelend wordt  de werking, de integratie en de mogelijkheden van SAP S/4HANA Cloud voor manufacturing ontdekt. Tijdens deze workshop ontdekt u de waarde van SAP Cloud ERP en de end-to-end-procesintegratie in een bedrijfs simulatiespel. 


Binnen de Business Game worden verschillende rollen toegekend.

  • U werkt samen om echte bedrijfsproblemen op te lossen en leert het systeem te gebruiken in een realistische bedrijfsomgeving. 
  • In deze interactieve omgeving neemt u beslissingen door informatie vanuit het systeem te analyseren, te delen en samen te werken met behulp van verschillende ERP functies. 
  •  Alle simulaties draaien live op SAP S/4HANA Cloud met real-time analytics om weloverwogen beslissingen te ondersteunen. 


Voor wie is deze ERP Business Game interessant?

  • Voor medewerkers van bedrijven die nog geen ervaring hebben met SAP S/4HANA of SAP S/4HANA Cloud.
  • Voor medewerkers van bedrijven die de integrale werking van SAP S/4HANA Cloud willen ontdekken.
  • Voor medewerkers met een achtergrond op het gebied van inkoop, productie, planning, verkoop of financiën. 

De business game wordt gespeeld met maximaal 5 teams van 4 personen. Binnen een team krijgt elke deelnemer de verantwoordelijkheid over een specifiek domein.


Hoe wordt de Business Game gespeeld?

We volgen de maatregelen van de overheid met betrekking tot Covid-19 om te zien in hoeverre deze Business Game in een real-life omgeving op locatie of online gespeeld gaat worden.


De business game start met een introductie waarin duidelijk wordt gemaakt wat de doelstelling van het spel is. Vervolgens gaat ieder team de rollen binnen het team vaststellen.  De game zelf wordt in 3 rondes gespeeld. Na iedere ronde wordt gekeken welk team het meest succesvol is geweest. De spelleider zal ook uitleggen waarom bepaalde zaken wel of niet juist verlopen. Vervolgens krijgt ieder team weer de tijd om zijn strategie en aanpak voor de komende ronde te bespreken.

Kortom: het is vooral leuk en leerzaam om op deze wijze de kracht van een Intelligent ERP te ervaren. 


Voor ieder ronde worden extra functionaliteiten, zoals voorspellingen, inzichten en rapportages nader toegelicht, zodat deze functionaliteit direct ingezet kan worden. 


We kunnen 5 teams laten plaatsnemen - reserveer uw team dus snel!


Details van de ERP Business Game:

Do 7 april - 13:30-16:30

Team tussen 3 en 5 personen

Iedere deelnemer dient te beschikken over een laptop met een Chrome Browser

Business Game Manufacturing

ERP Business Game voor Manufacturing

Ervaar Real-life Simulaties in Real-time omgeving

Binnen de Business Game wordt u geconfronteerd met spannende simulaties uit de echte wereld. Teams strijden tegen elkaar om problemen op te lossen,  onder tijdsdruk. De impact van hun beslissingen op het bedrijf wordt direct zichtbaar. Hierdoor begrijpen de deelnemers snel de waarde van end-to-end procesintegratie.

ERP Business Game voor Manufacturing - end-to-end

Ervaar verschillende End-to-End Business inzichten

De Business Game biedt een uniek perspectief in de end-to-end werking binnen een productiebedrijf. Door het ervaren van verschillende rollen, krijgen de deelnemers een waardevol inzicht in de behoeften van specifieke bedrijfseenheden (inkoop, productie, verkoop, financiën en marketing). Dit totaalbeeld benadrukt de voordelen van bedrijfsbrede integratie binnen een productiebedrijf.

ERP Business Game voor Manufacturing - SAP S/4HANA Cloud

Ervaar de mogelijkheden van SAP S/4HANA Cloud

De Business Game is een unieke bedrijfssimulatie die op een live SAP-systeem draait. Deelnemers werken met elkaar in real time in SAP S/4HANA Cloud  compleet met de nieuwste SAP Fiori interface. Het laat de waarde zien van intelligente technologie en end-to-end integratie,

Reserveer uw team

Business Game Manufacturing

Acties na het inschrijven

Indien er nog een plek voor een Team vrij is, zullen we direct contact opnemen om de details van deze business game door te nemen. We gaan ervan uit dat we deze Business Game online gaan spelen.  Indien we toch samen met SAP besluiten, om dit event op locatie te laten plaatsvinden, zullen we dat tijdig bespreken.