Consultants met focus op processen gezocht

Ben jij de business expert die het verschil gaat maken met SAP Cloud oplossingen ?

Posities voor Young Professionals, Medior en Senior Business Consultants en SAP UX/Integratie Developers

Business Consultants gezocht - SAP Public Cloud

Ontmoet het team van Scheer Nederland

In de zomer van 2023 heeft SAP de onderstaande video gemaakt om hiermee een introductie te geven van het team van Scheer Nederland.

Het team bestaat momenteel uit 40+ consultants en allen volledig gericht op de inzet van SAP Public Cloud oplossingen. Ons team houdt zich bezig met de inrichting en samenwerking van SAP S/4HANA Cloud en het SAP Business Technology Platform.

Onze organisatie

Scheer Nederland is een laagdrempelige en platte organisatie die een perfecte thuisbasis is voor de ondernemende consultant met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons team bestaat uit Business Consultants die hun sporen hebben verdiend met implementaties en ruime kennis bezitten van de business en het SAP-portfolio en startende business consultants die aan de start staan van hun loopbaan.

Via het moederbedrijf Scheer Group krijgen we toegang tot een internationale werkomgeving. Scheer heeft naast Nederland, vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Verenigde Staten, Saudi-Arabië, Singapore en Australië.

Wat kan je verwachten?


  • Betrokken zijn bij innovatieve projecten voor veelal internationaal georganiseerde organisaties, waar jij het verschil kan maken;
  • Onderdeel zijn van een succesvol en dynamisch team, dat alleen voor het klantsucces gaat;
  • Toegang tot de laatste ontwikkelingen met betrekking tot SAP-Solutions via het uitgebreide SAP-netwerk;
  • Vrijheid om een professionele invulling te geven aan de wijze waarop jij jouw passie voor je werk invult en dat weet te combineren met jouw sociale leven;
  • Persoonlijke groei is een belangrijk criterium om vandaag maar ook morgen onderdeel te zijn van het succesvolle team van Scheer Nederland.Ontwikkel jezelf binnen onze innovatieve projecten

Scheer Nederland richt zich op innovatieve (her)implementatie projecten met betrekking tot SAP-oplossingen bij middelgrote bedrijven en multinationals. Dit zijn projecten zijn gericht op Cloud of Hybride oplossingen.

Voor ieder project bekijken we hoe innovatieve oplossingen succesvol kunnen inzetten om zo het verdienmodel van de klant te versterken. Deze projecten worden zowel in Nederland als internationaal uitgevoerd. Bereidheid om te reizen is een must. Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal.

Verdiep je in end-to-end proces oplossingen

Onze consultants dienen over de juiste bagage te beschikken met betrekking tot kennsi en ervaring van de huidige en gewenste oplossingsrichtingen in relatie tot de bedrijfsprocessen van klanten.

De projecten van Scheer Nederland komen vooral uit de volgende branches: Technical & Professional Services, Manufacturing, Food & Beverages, Wholesale & Retail.
Binnen deze branches richten wij ons voornamelijk op de deelgebieden van Supply Chain, Logistiek, Verkoop, Distributie, Finance en HR.

Binnen onze projecten wordt met name met SAP S/4HANA Cloud gewerkt. Als Value Added SAP Partner zijn er volop mogelijkheden om je SAP-competentie niveau verder te verbeteren.

Onze collega's aan het woord over werken bij Scheer

Marc Rutgers | Business Consultant Scheer Nederland

Marc

Marc verdiept zich iedere dag weer in de wondere wereld van SAP S/4HANA Cloud en SAP BTP. 

Stefanie Schulkes | SAP Cloud ERP{ Consultant

Stefanie

Stefanie richt zich op processen en integratievraagstukken met SAP S/4HANA Clouud
Lauret Kortman | SAP Cloud ERP Consultant

Lauret

Gerard deelt zijn ervaringen voor het inzetten van business transformaties en SAP Cloud ERP.

Onze collega's aan het woord over SAP Cloud ERP projecten

Scheer Consultant Marina

Marina

Marina deelt haar ervaringen voor een succesvolle SAP Cloud ERP implementatie.
Axel Kleinkan | Business Consultant

Axel

Axel deelt zijn "Lessons Learned" vanuit de SAP Cloud ERP ervaringen van de afgelopen jaren.
Gerard van Gent

Gerard

Gerard deelt zijn ervaringen voor het inzetten van business transformaties en SAP Cloud ERP.

Groei met ons mee

Scheer Nederland heeft behoefte aan nieuwe talenten. 

We zoeken Young Professionals en Business Consultants met  SAP ervaring

Wanneer jij een ondernemende consultant bent, die staat voor zijn of haar commitment, stuur dan je curriculum vitae naar ons op!

Volg de ontwikkelingen binnen Scheer Nederland via LinkedIn.