Partners van Scheer
Scheer Partners

Overzicht Partners

Scheer Nederland | Scheer Group | Scheer Managed Services

Scheer Nederland

SAP Gold Partner Scheer Nederland

SAP Gold Partner

Scheer Nederland is SAP Gold Value added Reseller voor SAP S/4HANA Cloud, SAP Concur en SAP Business ByDesign.
SAP Recognized Expertise Partner

SAP Recognized Expertise Partner

Trots op deze status van SAP Recognized Expertise Partner - als enige Partner in Nederland - sinds 2017 voor SAP Business ByDesign.
SAP Qualified Packages

SAP Qualified Packages

Scheer Nederland ontvangt deze kwalificatie voor de volgende pakketten:

  • Productie - SAP S/4HANA Cloud (details)
  • Professionele diensten- SAP Business ByDesign (details)
  • Technische diensten - SAP Business ByDesign (details)
Vereniging Nederlandse SAP Gebruikers

VNSG Advies Partner

Scheer is adviserend partner voor de focusgroepen van VNSG. Scheer heeft de focusgroep van  SAP Business ByDesign geïnitieerd en bekleed een bestuursfunctie.

Scheer Group

SAP Gold Partner Scheer Nederland

SAP Gold Partner

Scheer is SAP Gold Value Added Reseller voor SAP HANA, SAP S/4HANA, SAP ConCur, SAP SuccessFactors, SAP Cloud Platform, SAP Leonardo.
Scheer Process Automation Suite

Scheer Process Automation Suite

Scheer PAS is het platform voor flexibele end-to-end ondersteuning van individuele processen. Het staat voor digitalisering en automatisering, ongeacht hoeveel mensen, systemen of bedrijven moeten worden geïntegreerd. Voor de perfecte integratie van de bestaande IT-infrastructuur kan Scheer PAS alle systemen van derden en legacy systemen integreren in de nieuwe applicaties, of het nu gaat om interne, externe, Cloud- of on-premise applicaties.
SAP Service Partner

SAP Service Partner

Hoogwaardige servicepartner die de SAP Business Suite met succes kan implementeren, komen in aanmerking voor dit programma. Scheer ondersteunt onze klanten bij de keuze, implementatie en werking van SAP producten.
SNP Partner voor Transformaties, Conversies en Carve-outs

SNP Partner

Met behulp van de SNP-portefeuille ondersteunt Scheer haar klanten in de volgende bedrijfsscenario's: Transformaties, Conversies, Carve-Outs en Move to Azure.

Scheer Managed Services

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Scheer Managed Services is een Gold Partner voor Microsoft voor het ondersteunen van Microsoft producten: VM's, Azure, Office 365.
Microsoft Azure & SAP on Azure

SAP on Azure

Scheer is Microsoft Gold Partner om SAP te beheren en te implementeren op het Microsoft Azure Platform.
SAP Application Management Services

SAP Technology Partner

Naast onze expertise in SAP-implementatie is Scheer ook een actieve SAP-ontwikkelingspartner. Dit resulteert in innovatieve oplossingen als verbetering van standaard SAP functionaliteiten.
SAP Hosting Services

Managed Services

Scheer Managed Services is een meervoudige prijswinnende partner. Scheer is ook een SAP-gecertificeerde Provider of Application Management Services en SAP-gecertificeerde Provider of Hosting Services. Scheer is Microsoft Gold Partner om SAP te beheren en te implementeren op Azure.

This is the #1 reason to chose us!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
ISG Provider Lens 2020

ISG provider  Lens 2020

Als gevolg van de hoge aantrekkingskracht van het portfolio en de hoge mate van innovatie, heeft Information Services Group (ISG) Scheer gerangschikt als de leider voor SAP op Azure in het Microsoft Ecosysteem voor SAP op Azure.


Naast de certificeringen en het dienstenaanbod van het bedrijf onderscheidt Scheer zich van andere marktspelers door proces-oriëntatieworkshops.