Overstappen SAP ERP naar SAP Cloud ERP | Serie 3 webinars
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom steeds meer bedrijven van SAP ERP (ECC/All-in-One) overstappen op SAP Cloud ERP?

Webinar serie: Overstappen naar Cloud ERP – SAP Business ByDesign of S/4HANA Cloud?

In een serie van 3 webinars geeft Scheer Nederland antwoord op de vraag waarom steeds meer bedrijven van de On-Premise versie van SAP ERP overstappen naar een Cloud ERP versie. In deze serie van 3 webinars wordt ingegaan op SAP Cloud ERP in het algemeen en er wordt specifiek aandacht gegegeven aan SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA Cloud.

Naast het ontdekken van de voordelen van Cloud ERP is er tevens de vraag welke SAP Cloud ERP-versie ingezet kan worden:

  1. SAP Business ByDesign
  2. SAP S/4HANA Cloud.

Samenvatting

Tijdens deze webinars zullen Harold van Pelt en Olaf van Egmond je meenemen in  een Cloud Journey die veel bedrijven op het punt staan te gaan maken. Wat zijn de overwegingen die meespelen om over te stappen richting Cloud ERP?  Waarom is dit het moment om over te stappen en wat zijn de voordelen voor jouw organisatie met de inzet van Cloud ERP?

De specifieke kenmerken van Cloud ERP worden toegelicht. Daarnaast komen cases aan de orde van bedrijven die de overstap naar SAP Cloud ERP reeds hebben gemaakt en geven wij een sneakpreview van de nieuwste SAP Cloud release.

Scheer heeft een ruime ervaring met overstappen naar SAP Cloud ERP opgedaan bij Stork Technical Services, Stork Colombia en VSL

Waarom is deelname aan deze webinar interessant?

De webinar is interessant voor iedereen die meer wil weten over de overstap naar Cloud ERP en dagelijks de volgende situaties herkent:

  • Moeite heeft om de vraag naar innovatie en digitalisatie bij te houden
  • Verdient het SAP on-Premise systeem een opknapbeurt, maar wordt dit uitgesteld vanwege budgettaire redenen
  • Gebruikers die klagen over de (on)mogelijkheden en gebruikersonvriendelijkheid van het huidige systeem
  • Managing Reporting die niet voldoet aan de eisen van vandaag
  • Met hoge onderhoudskosten kampt terwijl er inhoudelijk functioneel niets wordt toegevoegd.

Wat neem je mee uit deze sessie?

Na de webinar weet je als deelnemer meer over de beweegredenen om over te stappen naar Cloud ERP en de mogelijkheden om een juiste afweging te maken tussen SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA Cloud.

Voor wie is deze webinar interessant?

Iedereen die geïnteresseerd is in Cloud ERP van SAP en betrokken is bij de Cloud Journey.  Dit kunnen Key Users, Projectmanagers, Applicatiebeheerder, Finance Managers en andere Stakeholders uit de organisatie zijn.

Sprekers:

Harold van Pelt (Senior Manager Scheer Nederland) deelt de details met betrekking tot SAP Business ByDesign
Olaf van Egmond (Senior Manager Scheer Nederland) deelt de details met betrekking tot SAP S/4 Cloud

Schema

Donderdag 14 dec 2017 – 15:00 Overstappen naar SAP Business ByDesign
Donderdag 25 jan 2018 – 15:00 Overstappen naar SAP S/4HANA Cloud
Donderdag 15 mrt 2018 – 15:00 Overstappen naar SAP Cloud ERP: verschillen tussen SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA Cloud

Reserveer je plek voor deze webinar(s)

Over scheer

Scheer heeft zich vanaf het prille begin gestort op het inzetten van SAP Cloud ERP-oplossingen. Vanaf 2012 voornamelijk met SAP Business ByDesign en sinds 2017 ook met de inzet van SAP S/4HANA Cloud.  Scheer heeft inmiddels ruime ervaring bij zowel middelgrote als internationaal opererende bedrijven om de transitie van een (customized) On-Premise ERP-systeem naar de Cloud succesvol te maken. Door deze projecten beschikken wij over een heldere propositie en de benodigde accelerators, die zorgen voor een volledige en effectieve ondersteuning van de bedrijfsprocessen vanuit de Cloud.

Over de schrijver
Joost is een energieke, resultaat gedreven teamspeler met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP oplossingen. Het vertalen van klant requirements naar solide werkbare oplossingen is hem op het lijf geschreven. Joost zijn expertise omvat: SAP Business ByDesign, Mobile SAP solutions, Business Process Management, Change Projects, Business Process Integration en het voorzien van de benodigde gebruikerstrainingen. Neem gerust contact op met Joost voor meer informatie.

Overstappen naar SAP Cloud ERP

Scheer organiseert maandelijks een webinar gericht op Overstappen naar Cloud ERP. In deze webinars behandelen we SAP S/4HANA Cloud en SAP Business ByDesign.