Inschrijven seminar Ready-fort-Purpose Service Organisaties | 22 mei 2

Seminar Ready-for-Purpose

Ontdek de mogelikheden van ERP Cloud voor Professional en Technical Services


Woensdag - 22 mei 2019 - 13:30-16:30

Projecten managen vanuit de Cloud

Ontdek de mogelijkheden hoe een integrale aanpak van best practices leidt tot een proactieve en meer efficiĆ«nte projectuitvoering. 

Meer inzicht, minder taken en verbeterd resultaat. 

De ervaringen die wij willen delen, hebben te maken met recente implementatieprojecten die Scheer Nederland heeft gedaan voor organisaties waarbij projecten of contracten centraal staan.


Tijdens dit seminar zullen we vooral ingaan op inrichtingsvraagstukken, het veranderingstraject en de leermomenten van een ERP Cloud implementatie. Naast aandacht voor operationele uitdagingen, zullen wij ook aandacht schenken aan onze visie om snel en effectief als organisatie gebruik te maken van deze end-to-end processen voor zowel de operaties als het management.


Onze seminars hebben plek voor maximaal 10 personen waardoor er ruimte is voor uw persoonlijke aandachtspunten

[gravityforms id="41" title="true" description="true"]

Scheer is de partner voor ERP migraties naar de Cloud

met een continue focus op bedrijfsprocessen

Scheer heeft zich vanaf het prille begin gestort op het inzetten van SAP Cloud ERP-oplossingen. Vanaf 2012 voornamelijk met SAP Business ByDesign en sinds 2017 ook met de inzet van SAP S/4HANA Cloud. 


Scheer heeft inmiddels ruime ervaring bij zowel middelgrote als internationaal opererende bedrijven om de transitie van een (customized) On-Premise ERP-systeem naar de Cloud succesvol te maken. Door deze projecten beschikken wij over een heldere propositie en de benodigde accelerators, die zorgen voor een volledige en effectieve ondersteuning van de bedrijfsprocessen vanuit de Cloud.

Naast het ontdekken van de voordelen van Cloud ERP is er tevens de vraag welke SAP Cloud ERP-versie ingezet kan worden: SAP Business ByDesign of SAP S/4HANA Cloud.


SAP S/4HANA Cloud

SAP Business ByDesign