Vacature Stagiaire Ontwikkelaar Partner Portaal
Stagiaire Opdracht

Stap in de wereld van een Creatieve Ontwikkelaar

met de stageopdracht voor het ontwerp en realisatie van een Partner Portal

Stagiaire opdracht Portaal  Ontwikkelaar

Stageopdracht Partner Portal

Locatie: Vianen 

Niveau: HBO/WO - ICT

Dienstverband: 40 uren


Achtergrond stageopdracht

Onze opdrachtgevers vragen steeds vaker om een Portal voor de ondersteuning van specifieke functionaliteit die niet standaard aanwezig is in de business applicatie. Zo'n Portal wordt het verlengstuk van de centrale bedrijfsapplicatie en belangrijk in de ondersteuning van de business.  De portal wordt ingezet voor de bediening van klanten en leveranciers. Tijdens deze stageopdracht geven wij je de mogelijkheid hier invulling aan te geven. Vanuit een bedrijfscontext en probleemstelling ga je volledig zelfstandig aan de slag om tot een werkend prototype te komen. 


 Ga jij deze uitdaging aan?


De Scheer organisatie

Scheer Nederland is een informele organisatie met ongeveer 30 personen, dichtbij Utrecht, die plaats heeft voor een zelfstandige en ondernemende student.


Scheer richt zich op verbetertrajecten met betrekking tot Enterprise Resource Planning vraagstukken met inzet van Cloud oplossingen. Deze projecten richten zich op het verbeteren of implementeren van (SAP)oplossingen voor de ondersteuning van verkoop, logistiek, supply chain, keten integratie, projectmanagement en financiële processen.


We zijn gespecialiseerd in professionele & technische dienstverlening, productie, logistiek en retail oplossingen. 


Download Details Stage/Afstudeeropdracht  voor Developer Portal

De opdracht

Voor deze opdracht gaan we uit van een periode van 4 tot 5 maanden. Eerst maak je kennis met onze organisatie en op drachten, zodat je een scherp beeld krijgt van onze verwachtingen. 


Dan begint de uitdaging om je thuis te voelen in de ontwikkelomgeving, gebaseerd op XML, Javascript en HTML 5. We staan open voor jouw creatieve en constructieve aanvullende ideeën om deze opdracht uit te voeren.


Vervolgens doorloop je de verschillende fases (planning, design, ontwikkeling, testen, go live), waarbij jij een creatieve oplossing bedenkt om de benodigde Portal een gezicht en inhoud te geven. Het doel van de opdracht is een realistisch plan en prototype uit te werken 


Een mentor  ondersteunt je en je maakt deel uit van een (klein) projectteam. De Portal zal uiteindelijk "live" gaan na uitgebreid testen. Het uiteindelijke resultaat zal door jou worden gepresenteerd aan je Scheer collega's. 

Ben jij de Creatieve ontwikkelaar

Deze opdracht is voor de student die goed zelfstandig kan werken, beschikt over overtuigingskracht.en niet bang is om door te vragen. 


Heb je kennis van of wil jij je verder ontwikkelen in SAPUI5, het SAP Cloud Platform en OData/SOAP services dan komen we graag met je in contact.

Het doel van de opdracht is een realistisch plan en prototype uit te werken Na deze opdracht bestaat de mogelijkheid om je carrière als ontwikkelaar voort te zetten binnen Scheer Nederland.


Wat bieden wij jou?

Voor de uitvoering van deze opdracht zullen we je faciliteren met een laptop, stagevergoeding en maak je deel uit van een innovatief team. Na de stage bestaat de mogelijkheid om je carrière als ontwikkelaar voort te zetten binnen Scheer Nederland.

Interesse?

Heb je interesse, stuur ons je cv met motivatie. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Stefan Bauer (0347-322875 of vacature@scheer-nederland.nl)

Uitdagende stageopdracht met vervolg potentie

Wat neem je mee?

  • Je bent bezig met een succesvolle afronding van je HBO/WO ICT gerelateerde opleiding;

  • Je hebt een basiskennis

  • Je hebt een duidelijke passie voor je vakgebied en bent bereid om nieuwe ontwikkelingen eigen te maken;

  • Je bent doelgericht, creatief en weet je verantwoordelijkheid te nemen;

  • Je bent in staat om zowel in het Nederlands als in het Engels te communiceren

Wat bieden wij jou?


  • Stagevergoeding

  • Laptop

  • Innovatief team

  • Mentor voor begeleiding stage/afstudeeropdracht


Aanmelden voor stageopdracht

Vermeld in de motivatie dat het om een stageopdracht gaat1
Jouw aanmelding zal besproken worden met de mentor, waarna een afspraak zal worden ingepland.