Workshop Leer fermenteren met SAP Cloud ERP
Blog Workshop Fermenteren SAP Cloud ERP
Cloud Mindset
Ferry Bogaards
Cloud Mindset
06/01/2024
1 min

Leer fermenteren met SAP Cloud ERP - Unieke Workshop: 🥬 🌶️

06/01/2024
1 min

Scheer organiseert op 27 juni een unieke workshop "Leer Fermenteren met SAP Cloud ERP".   

We gaan hiervoor naar het bijzondere Fermentatie Atelier van Christian Weij in Ede om onder zijn begeleiding te ontdekken hoe de best-practices voor fermentatie ingezet worden om bijzondere texturen en smaken te ontwikkelen. Standaards worden ineens speciaal!

Wat is fermenteren?

Fermenteren is een natuurlijk proces om verschillende voedingsmiddelen te produceren of te bewaren. Tijdens het fermentatieproces ontstaan verschillende verbindingen. Dit zorgt niet alleen voor de karakteristieke smaak en textuur, maar het kan ook de voedingswaarde verhogen en de houdbaarheid verlengen.

Wat heeft fermenteren nu met SAP Cloud te maken?

Fermenteren is vooral leuk, maakt voedsel lekker en bijzonder en duurzaam: vast proces, wisselende ingrediënten en 100% focus op het resultaat.

  • Fermenteren laat eenvoudig zien hoe best-practices leiden tot resultaat; de ideale manier om processen uit te voeren!
  • Fermenteren zorgt voor werkende verbindingen, iets dat binnen bedrijven voor het succes gaat zorgen!
  • Fermenteren geeft de mogelijkheid om er een persoonlijk karakter aan te geven: onderscheidend vermogen blijft de sleutel tot succes!

In deze workshop gaan we leren en spelen met de basis beginselen, met als doel een mindset te ontwikkelen waarmee best practices binnen SAP Cloud ERP kunnen worden "gefermenteerd" tot een constructief en vooral speciaal resultaat!

Christian Weij - fermentatie WorkshopsChristian Weij - schrijver Verrot Lekker

Opzet workshop

Het wordt zeker geen luistersessie. Onze gastheer Christian Weij neemt ons mee naar de wereld van Fermentatie waarna we samen het eea in praktijk gaan brengen. In het tweede gedeelte gaan we samen bekijken hoe best practices binnen de scope van ERP ingezet kan worden.  Scheer heeft SAP S/4HANA Cloud Public Edition for Professional Services ingezet voor wel ons hoofdkantoor als voor de verschillende vestigingen binnen en buiten europa. Er zullen tevens relaties aanwezig die volop actief zijn met de SAP S/4HANA Cloud Public Edition voor productieomgevingen.  De opzet is om tijdens het diner ruimte te maken om interactief met elkaar onderwerpen te kunnen bespreken.

Doelstelling van de workshop is om te laten zien hoe Best-Practices special kunnen worden.

Mocht u interesse hebben om bij deze workshop aanwezig te zijn, neem dan contact met ons op.  Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen in dit Fermentatie Atelier beschikbaar.

Details Workshop

Datum: 27 juni 2024 - Geen EK Voetbal

Tijdstip: 16:00 tot en met 20:00

Locatie: Fermentatie Atelier Christian Weij - Ede

  Reserveer uw plekCategorieën