SAP Cloud ERP voor Technical Services | SAP Business ByDesign

Kant-en-klare Cloud ERP aanpak

voor Technical Services

een snelle, veilige en flexible SAP ERP Cloud oplossing

Technical Services met SAP Business ByDesign

Cloud ERP voor Technical Services

Als service organisatie opereert u in een markt die de hoogste mate van anticipatie vereist in combinatie met korte interventietijden binnen lopende projecten. Uw dagelijkse besluitvorming vereist een efficiënte en perfecte controle over projecten met helder inzicht in alle facetten van de projecten. Via projectbeheer kunnen marges, prognoses en uiteindelijk klanttevredenheid worden gevolgd. SAP Business ByDesign zorgt voor een soepele en integrale projectbesturing.


Met de inzet van SAP Business ByDesign behoren handmatige processen en het gebruik van Excel-sheets tot het verleden en beheert u projecten op een efficiënte en transparante manier, volledig geïntegreerd met de financiële administratie.

Technical Services

Het pakket voor Technical Services is bedoeld voor service organisaties waarbij naast personen, ook machines, materialen en verbruiksvoorwerpen worden ingezet.


 • Geïntegreerde resource planning en projectadministratie waardoor eenvoudig de juiste resources op projecten kunnen worden ingezet;
 • Mogelijkheden voor de verhuur van apparatuur
 • Project gerelateerde Asset Management en logistieke afhandeling waardoor zicht is op inzet van mensen, middelen en verbruik van materialen;
 • Intercompany-transacties verwerken voor resources en materialen, zonder dat deze acties binnen de verschillende entiteiten dienen te worden verwerkt;
 • Projecten en subprojecten kunnen  over jaarkalenders heen worden beheerd;
 • Versterk uw inzicht door het inzetten van specifieke mobiele apps
 • 360° inzicht met geïntegreerde analyse- en rapportage tools, die standaard binnen alle Work Centers beschikbaar zijn
 • Perfecte zichtbaarheid van de financiële situatie en real-time resultaten van het project

Download Brochure Ready-for-Purpose Professional Services

Download de brochure van Technical Services met SAP Business ByDesign

Cloud ERP SAP Business ByDesign

Suite in a Box

Projects, Finance Verkoop, HR, Inkoop

Klaar voor groei

Eenvoudig uit te breiden naar nieuwe locaties in andere landen

Inzicht

Volledig geïntereerde versie van de waarheid

Innovaties

Ieder kwartaal functionale updates om de concurrentie voor te blijven

De onderdelen van onze aanpak

De eerste oplevering binnen 4 maanden

Uw organisatie beschikt over een volledig geïntereerde configuratie binnen een periode van 4 maanden

Integratie Project Management & Finance

Volledig geïntegreerde Projectmanagement en Finance oplossing voor 1 juridische eenheid, binnen één land, gebruikmakend van één grootboek.

Ondersteuning verschillende Project en Service Types

Duidelijke gedefinieerde scenario's voor uw verkochte diensten en projectsoorten (Fixed Price, Time & Material)

Helder Proces van Opbrengsterkenning ( Revenue Recognition)

Onderdeel van de oplossing is heldere uitwerking van de juiste opbrengsterkenning met betrekking tot de levering van diensten vanuit projecten

Change, Migratie en Cut-over Plan

Pragmatisch plan om het management en de gebruikers te betrekken bij de opzet, inrichting en de overstap naar de nieuwe geïntegreerde oplossing. 

Uitgebreid Trainingsprogramma

Het borgen van kennis en inzicht zorgt ervoor dat uw organisatie zelfstandig kan werken. Hiervoor dient zowel op management- als op medewerkerniveau de juiste aandacht te worden gegeven aan het trainen en het opbouwen van een gedegen kennis van de applicatie en de processen.

Wat is het verwachte resultaat?

 • Scheer levert uw organisatie een goed en constructief inzicht in hoe uw bedrijf wordt ondersteund door de verschillende work centers in SAP Business ByDesign.  
 • Uw managers, applicatiebeheerders en eindgebruikers weten hun weg snel te vinden binnen de applicatie om zo een topprestatie te kunnen leveren.
 • De samenwerking tussen interne en externe partners verloopt soepel. Volledig inzicht en één geïntegreerde versie van de waarheid zorgen voor snelle en succesvolle beslissingen.
 • Change Management-concepten zijn aanwezig om kwartaalupdates te verwerken en aanvullende innovaties en noodzakelijke optimalisaties op een vlotte en solide manier in te zetten.

Discovery Session

Via deze Discovery Sessie maakt u direct kennis met de betrokken consultant(s) en krijgt u een eerste ervaring en indruk hoe Scheer Nederland uw organisatie kan ondersteunen.
SAP Cloud ERP Discovery Session