Waarom een SAP Cloud ERP roadmap uitwerken met Scheer Nederland?

Waarom een SAP Cloud ERP Roadmap

uitwerken met Scheer Nederland?

Scheer is sinds 2012 actief met SAP Cloud ERP en als partner in Nederland erkend als SAP Recognized Expertise Partner voor SAP Cloud ERP voor middelgrote bedrijven. We hebben ruime ervaring met het opzetten en uitwerken van een SAP Cloud ERP Roadmap voor zowel lokale als internationale organisaties. De belangrijkste kenmerken daarbij zijn:

 • Duidelijke visie hoe SAP’s Enterprise-Ready Functionality kan worden ingezet binnen organisaties, afhankelijk van uw specifieke industrie.
 • Brede en diepgaande ervaring met SAP On-Premise en SAP Cloud portfolio binnen Professional en Technical Services, Consumer Goods en Manufacturing Industrie.
  De kennis van zowel uw huidige als toekomstige SAP-omgeving helpt om de juiste keuze in de juiste volgorde te maken.
 • Een Business Process Management aanpak met focus op het business model, de end-to-end bedrijfsprocessen en de juiste verslag naar systeemondersteuning.
 •  De Scheer Group heeft 30 jaar wereldwijde implementatie ervaring in vrijwel alle industrieën en een netwerk van 500 consultants.

Onze referenties

Stork Technical Service – Australië

Realisatie van een SAP Cloud ERP Global Template met Accounting standaarden, Processen en Rapporten en de implementatie bij Stork’s dochter Giovenco in Australië. Lees het verhaal van Stork Australië.

CSM – Europa

Transitie naar een vereenvoudigde en uniforme SAP ERP oplossing voor de betrokken landen binnen de Europa. Lees het verhaal van CSM.

Elke organisatie heeft vroeg of laat te maken met het aanpassen of verbeteren van het business model, de business processen en werkwijzen. Bestaande systemen kunnen deze vernieuwingen op een gegeven moment niet leveren en kunnen organisaties niet naar het gewenste niveau brengen. De overstap naar de nieuwe generatie ERP is onvermijdelijk om de concurrentieslag aan te gaan.


Strategische Voordelen:

 • De mogelijkheid om snel in te stappen in nieuwe markten en nieuwe organisatiestructuren door te voeren;
 • Door middel van innovatie is 5-10% hogere omzetgroei te realiseren;
 • 20-50% reductie in Time-to-Market te realiseren.

Producten en Services:

 • 5-20% omzetgroei te realiseren door het inzetten van omni-channel verkopen;
 • Een toename van 85% in het accuraat voorspellen omzet, kosten en activiteiten;
 • Een reductie van 10-20% van kwaliteit gerelateerde kosten.

Wat verstaan wij onder een SAP Cloud ERP Roadmap?

Een SAP Cloud ERP Roadmap is een uitwerking van een lange termijnplan met een visie, een aanpak en een business case.

 • De visie benoemt de kenmerken van uw (nieuwe) businessmodel, de value drivers, de huidige of verwachte problemen, uw business doelstellingen, de prioriteiten en de risico’s;
 • De aanpak toont het Waarom, Wie, Wat en Hoe van de end-to-end processen en in welke stappen de organisatie, de processen en systemen worden verbeterd/vernieuwd. Maar ook de impact op uw organisatie, datamanagement, rapportages, dashboards, de IT-afdeling en de benodigde ondersteuning;
 • De business case bevat een prognose van de kosten en de baten voor een periode van 3 jaar. Daarbij worden ook niet tastbare voordelen benoemd;
 • De uitwerking van de SAP Cloud ERP Roadmap geschiedt in nauwe samenwerking met uw Business Process Owners, specialisten en managers en wordt gepresenteerd aan het betrokken management.


Wij geven u de mogelijkheid om een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons aan te gaan. Doelstelling van deze ontmoeting is dat u een beter beeld krijgt van ons en wij een beeld krijgen van uw situatie, uitdagingen en wensen ten aanzien van de toekomst.