Scheer ontvangt SAP Qualified Package S/4HANA Cloud Manufacturing
Scheer ontvangt  SAP Qualified Package voor SAP S/4HANA Cloud Manufacturing
21 september 2020 

Scheer ontvangt SAP Qualified Package voor SAP S/4HANA Cloud Manufacturing

PerformanceREADY Manufacturing

SAP heeft op 16 september 2020 onze performanceREADY Manufacturing package beoordeeld en goedgekeurd als SAP-Qualified Partner-Packaged Solution voor SAP S/ 4HANA® Cloud.

Speciale complimenten van SAP ontving  het Scheer Nederland-team door tijdens de kwalificatiesessie zeer overtuigend werk en de waardepropositie van de oplossing te presenteren en een live demo te geven met zowel brancheoverschrijdende als relevante belangrijke branchescenario’s.
Djoekie Klein (SAP Partner Solution Center Manager / Partner Transformation Manager - the Netherlands)

SAP Qualified Package Manufacturing
Een door SAP gekwalificeerde partner-pakketoplossing is een geïntegreerde oplossing die gebruik maakt van SAP-software en innovaties, specialistische kennis en de intellectuele eigendom van de SAP-partner en reeds is toegepast bij eerdere projecten. Alleen op deze manier kunnen projecten snel opgeleverd worden met een laag risico en hoge voorspelbaarheid tegen een zeer betaalbare prijs.

Waar staat PerformanceREADY Manufacturing voor?

Het doel is om binnen 4 maanden een volwaardige “foundation” te implementeren voor Manufacturing bedrijven.  Het bevat Orderverwerking, Planning, Inkoop, Productie en Financiën. Scheer zorgt voor een helder inzicht in de (integrale) processen en op welke wijze deze processen worden ondersteund door de aanwezige Best Practice scenario’s binnen SAP S/4HANA Cloud Essentials.

Managers, applicatiebeheerders en eindgebruikers weten hun weg snel te vinden binnen de applicatie door de interactieve Fit-to-Standard workshops waarin processen end-to-end in het systeem worden doorlopen.  Iedere gebruiker krijgt een volledig inzicht en de geïntegreerde versie van de waarheid. Deze opzet zorgt voor snelle en breed gedragen beslissingen.

De kwartaalupdates van S/4HANA Cloud zorgen voor aanvullende innovaties en optimalisaties die snel ingezet worden.

Voor bedrijven die reeds met ERP werken, kan het snel opstarten van een nieuw bedrijfsonderdeel een heuse uitdaging zijn. Met dit in het achterhoofd hebben we gekozen voor een Cloud ERP gebaseerde oplossing voor productie- logistiek- en financiële ondersteuning, die snel en integraal  kan worden ingezet.
Ferry Bogaards – Managing Director Scheer Nederland BV

Meer informatie omtrent performamceREADY manufacturing en volg deze link voor de overige SAP Qualified Packages

SAP S/4HANA gecertificeerde Consultants

De SAP S/4HANA Cloud-certificering geeft aan dat Scheer beschikt over een team van gekwalificeerde consultants die volledig gecertificeerd zijn en op de hoogte zijn van alle ins en outs rondom de cloudoplossing S/4HANA Cloud en diepgaande kennis hebben van de meest uiteenlopende vraagstukken in de maakindustrie.
Meer informatie omtrent performanceREADY Manufacturing is te vinden op onze website.

Over Scheer

Scheer staat bekend om zijn bijzondere aandacht voor sectorspecifieke ondersteuning en begeleiding van de bedrijven in hun digitale transformaties. Scheer heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en Saudi-Arabië. Scheer GmbH is in 2012 ontstaan uit de fusie tussen Scheer Management GmbH en IDS Scheer Consulting GmbH.

Over de schrijver
Martijn is een enthousiaste consultant met ervaring in het implementeren van SAP S/4HANA Cloud. Na een aantal jaar in de industriële sector werkzaam te zijn geweest, richt hij zich nu op het ontwikkelen van bedrijfsprocessen waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van deze processen. Hij is een teamspeler en streeft ernaar om door samenwerking tot een goede oplossing te komen en zich hierbij te focussen op de end-to-end processen van een organisatie.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.