SAP on Azure - Ontdek de mogelijkheden van Platform as a Service
arrow_drop_up arrow_drop_down

SAP on Azure

Ontdek de voordelen van SAP en Azure

Profiteer van de voordelen van een cloud oplossing voor uw bedrijf, nu inclusief uw SAP-applicaties!

Breng uw SAP-workload samen met ons naar Microsoft Azure om zo uw IT-landschap nog flexibeler te maken. Scheer werkt al meer dan 30 jaar samen met SAP. Als Microsoft Gold partner én SAP Gold Partner ondersteunt Scheer u graag bij het vinden en ook het bedienen van de optimale Cloud oplossing voor uw bedrijfsmodel.  Dit kan zowel een Private, Public of een Hybride oplossing zijn.

Het is hoog tijd voor de Cloud! 

De IT-infrastructuur van uw bedrijf wordt steeds complexer en veeleisender. Het bouwen en onderhouden van moderne hardware en software vereist veel knowhow en aanzienlijke investeringen. Tegelijkertijd heeft de beveiliging van gevoelige bedrijfsgegevens de hoogste prioriteit. Permanente systeembeschikbaarheid en altijd de meest up-to-date software hebben zijn belangrijke componenten van de dagelijkse bedrijfsvoering in uw bedrijf.


SAP op Microsoft Azure - uw oplossing!

Microsoft biedt het optimale platform voor de nieuwste SAP-oplossingen met de Azure Cloud. Met maximale prestaties en de hoogste beveiligingsstandaarden biedt Microsoft Azure een hoge mate van beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid voor uw systemen. Door wereldwijde toegang tot uw systemen vergroot u de kracht van innovatie en productiviteit in uw bedrijf.

Security First

Uw gegevens worden beschermd door de meest actuele beveiligingsmaatregelen die beschikbaar zijn en uw gegevens zijn wereldwijd beschikbaar. Als partner met meerdere certificeringen heeft de beveiliging van uw gegevens onze hoogste prioriteit.

Scheer – Uw partner voor uw reis naar de Cloud

De inzet van cloud applicaties is geen exacte wetenschap. Als gecertificeerd Gold Partner voor zowel SAP als Microsoft en met jarenlange ervaring in het werken met SAP applicaties, zal Scheer u perfect begeleiden bij ieder aspect van uw transitie naar Microsoft Azure Cloud. Daarnaast kunt u genieten van de voordelen van onze betrouwbare 24×7 support op de complete omgeving. Wij zorgen voor professioneel onderhoud, controle en verdere ontwikkeling van uw SAP-systemen, zodat u zich 100% kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Snel schakelen voor extra kracht

Het grote voordeel van SAP op Azure is het gemak waarmee naar behoefte geschakeld kan worden om extra of minder capaciteit in te zetten. U bent flexibel om uw behoeften aan te passen en kosten te besparen zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid of beveiliging van uw systeem. Op deze manier kan uw IT-infrastructuur dynamisch en individueel worden aangepast aan de groei van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • het simpelweg uitzetten van testsystemen wanneer deze niet gebruikt worden;
  • het uitzetten van productiesystemen buiten werktijden - indien de business dit toestaat
  • het (tijdelijk) extra inzetten van systemen om nieuwe mogelijkheden te valideren, te testen of te trainen

Scheer: Partner met een sterke reputatie voor SAP on Azure 

We zijn blij dat we in Scheer een strategische partner hebben gevonden met erkende expertise voor ons digitale transformatieproces. Als reismanagementorganisatie hebben wij te voldoen aan zeer strikte beveiligingsvereisten. Scheer GmbH is perfect instaat om aan deze beveiligingsvereisten vereisten te voldoen met hun SAP op Azure Cloud oplossing.

Cees Batenburg, Global Chief Financial Officer - BCD Travel – The Netherlands

Plan vrijblijvend een 

SAP on Azure

Discovery sessie