Scheer Nederland | The Process Experts

Scheer Collega's en hun ervaringen

Wat ze gemeen hebben is passie voor processen

Business Consultants gezocht - SAP Public Cloud

Collega's delen hun ervaringen om te werken bij Scheer

In de zomer van 2023 heeft SAP de onderstaande video gemaakt om hiermee een introductie te geven van het team van Scheer Nederland.


Het team bestaat momenteel uit 40+ consultants en allen volledig gericht op de inzet van SAP Public Cloud oplossingen. Ons team houdt zich bezig met de inrichting en samenwerking van SAP S/4HANA Cloud en het SAP Business Technology Platform.

Wat doet werken bij Scheer Nederland met je ...

Scheer Martijn Consultant

Martijn

Continue uitgedaagd om innovaties toe te passen: Als consultant werk je in teamverband en word je continue uitgedaagd om voor bedrijven innovaties uit te werken. Werken bij Scheer is werken in teamverband. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit(en) en door samen deze kennis toe te passen kan je werken naar een succesvolle oplossing.

SAP is een product wat constant in beweging is, om deze reden raak je nooit uitgeleerd en moet je jezelf altijd blijven ontwikkelen.

Marc Rutgers | Business Consultant Scheer Nederland

Marc

Jouw motivatie is de kern voor jouw ontwikkeling: Scheer is een werkomgeving met een goede balans tussen starters, doorgroeiers en ervaren rotten in het vak.  Er wordt bij Scheer  meer gekeken naar je motivatie dan je werkverleden, waardoor je ook echt de kans krijgt om SAP consultant te worden, zonder een vorige ervaring.  

Het fijne aan werken bij Scheer is dat iedereen dat heeft doorgemaakt en het niet erg is. Door het krijgen van een mentor wordt je geholpen op de grote lijn en tijdens projecten loop en werk je mee, waardoor je je ook echt kan ontwikkelen op de door jou gekozen specialisatie. De vlakke hiërarchie zorgt voor open en korte communicatielijnen, waardoor je nooit stilstaat in je ontwikkeling, zolang je zelf maar wilt ontwikkelen!

Lauret Kortman | SAP Cloud ERP Consultant

Lauret

Bij Scheer zit je niet in 1 bubbel: Mijn eerste introductie met Scheer was in de Rai op de carrièrebeurs in Amsterdam. De enthousiaste werknemers en de diversiteit van werkzaamheden, maakte mij direct nieuwsgierig naar de baan en het bedrijf. In de eerste weken leer je al direct veel over SAP door interessante workshops en presentaties te volgen van zowel SAP als Scheer, en door je te verdiepen in een online-cursus. 


Wat ik extra leuk vind aan de organisatie is dat verschillende functiegebieden ook hun nieuwe bevindingen delen met de hele organisatie. Hierdoor blijf je niet alleen in de bubbel van jouw functiegebied, maar leer je ook veel breder over alle mogelijke functionaliteiten van het systeem en raak je nooit uitgeleerd.
Rodney van Rijen - SAP Business Consultant

Rodney

Dynamiek en volop uitdagingen geven mij dagelijks plezier: Als een voorloper in de markt met de public cloud oplossingen van SAP heeft Scheer Nederland een werkomgeving gecreëerd die uiterst dynamisch en uitdagend is. Vanaf het moment dat ik hier ben begonnen, heb ik meegemaakt hoe het bedrijf voortdurend streeft naar nieuwe oplossingen die perfect passen bij de vraag en ambities van de klant. Wat deze ervaring echt speciaal maakt, is de dynamiek van de werkomgeving. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, waardoor ik constant word gestimuleerd om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Het team bij Scheer is zeer professioneel en ondersteunend, waardoor samenwerken een waar genoegen is. Bovendien heeft Scheer een cultuur gecreëerd waarin het belangrijk is om een gezonde balans tussen werk en privéleven te behouden, maar waar ook plezier op het werk hoog in het vaandel staat. Dit is iets waar ik persoonlijk erg veel waarde aan hecht en wat voor mij de reden is dat ik nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk rijd

Jouw rol binnen onze projecten

Thomas Nijboer

Thomas

Je bent met SAP ERP Cloud  nooit uitgeleerd. Werken als consultant is dynamisch, elke opdracht en klant is anders waardoor geen project hetzelfde aanvoelt. Werken bij Scheer is werken in een compacte, gespecialiseerde organisatie waar iedereen elkaar kent en het management zeer toegankelijk is. Daarnaast biedt Scheer  de voordelen van een internationaal netwerk vanuit het hoofdkantoor in Duitsland.

De laagdrempeligheid om iemand aan te spreken is fijn waardoor er veel kennis wordt uitgewisseld. Het enorme formaat van SAP oplossingen biedt veel kansen in je carrière.  Wil je je specialiseren in éen of een aantal onderwerpen,  dan kan dat net zo goed als een bredere specialisatie verspreid over meerdere vakgebieden. Je bent met SAP ERP Cloud nooit uitgeleerd.

Marina Hommersom

Marina

Iedereen is uniek en dit wordt gewaardeerd: Ik vind het fijn om te weten dat ik voor een innovatief bedrijf werk, dat voorop loopt  in de markt.  Net zoals Scheer en SAP, geloof ik dat Cloud applicaties de toekomst hebben. Daarnaast is Scheer Nederland een goede werkgever: er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continue wordt gekeken naar de kwaliteiten van iedere medewerker.  Dit is  heel bijzonder voor een werkgever. Het werk is afwisselend  en de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn groot.  Als expert help ik onze klanten hun processen te optimaliseren met behulp van SAP Cloud ERP.  Ik doe meer dan alleen een applicatie installeren,  denk mee met de klant, stel de juiste vragen, zoek naar oplossingen om de processen verder te digitaliseren. We care!

Peggy Verkleij Business Consultant

Peggy

Sinds ik bij Scheer werk doorloop ik een steile leercurve: Na diverse jaren als functioneel SAP beheerder  heb ik ervoor gekozen de overstap naar SAP-consultancy te maken. Het is een beslissing die ik ook anderen van harte aanbeveel, zeker als projectmatig werken je voorkeur heeft en je je graag verder wilt ontwikkelen.   In een implementatieproject werken we in teamverband en ontzorgen de klant bij het implementeren en in gebruik nemen van SAP Cloud oplossingen. Aandacht voor de bedrijfsprocessen staat hierbij centraal.  Ik krijg volop de kans om mij op allerlei vlakken te ontwikkelen. Het is duidelijk, ik ben blij met mijn overstap naar een functie als SAP-consultant bij Scheer Nederland.

Collega's delen hun activiteiten

Marc Rutgers | Business Consultant Scheer Nederland

Marc

Marc verdiept zich iedere dag weer in de wondere wereld van SAP S/4HANA Cloud en SAP BTP. 

Stefanie Schulkes | SAP Cloud ERP{ Consultant

Stefanie

Stefanie richt zich op processen en integratievraagstukken met SAP S/4HANA Clouud

Hoe ervaringen leiden tot nieuwe inzichten

Scheer Consultant Marina

Marina

Marina deelt haar ervaringen voor een succesvolle SAP Cloud ERP implementatie.
Axel Kleinkan | Business Consultant

Axel

Axel deelt zijn "Lessons Learned" vanuit de SAP Cloud ERP ervaringen van de afgelopen jaren.
Gerard van Gent

Gerard

Gerard deelt zijn ervaringen voor het inzetten van business transformaties en SAP Cloud ERP.

Interesse om met processen aan de slag te gaan?