Agenda Webinar Specials SAP S/4HANA Cloud
Agenda Webinar Specials SAP S/4HANA Cloud
Nieuws
Stefan Bauer
Nieuws
01/16/2024
1 min

Agenda Webinar Specials SAP S/4HANA Cloud

01/16/2024
1 min

In de dynamische wereld van bedrijfsbeheer en digitalisering, biedt Cloud ERP van SAP met SAP S/4HANA Cloud een veelbelovende horizon voor ondernemingen die streven naar efficiëntie, innovatie en groei. Om de mogelijkheden van dit krachtige platform verder uit te diepen, kondigen we  een volgende serie webinars aan, speciaal gericht op de inzet van SAP S/4HANA Cloud. 

Onze webinars zijn live en zijn gepland op donderdagmiddag van 14:00-15:00. Vragen zullen we direct behandelen. 

 1. 8 Feb: Het platform van SAP S/4HANA Cloud uitgelegd
 2. 18 Apr: De inzet van Cloud ERP voor productiebedrijven
 3. 13 Juni: Het verder automatiseren van processen

Deze sessies zijn ontworpen om inzicht te geven in de vele facetten van SAP's Public Cloud oplossingen en hoe deze uw bedrijf kunnen transformeren.

Het Platform van SAP S/4HANA uitgelegd 

In dit inleidende webinar verkennen we het SAP S/4HANA Cloud platform. Experts Stefanie Schulkes en Marc Rutgers zullen inzicht geven hoe de diverse componenten zoals Central Business Configurator en het 3-systemen landschap (development, test, en productie) kunnen worden ingezet voor effectieve bedrijfsvoering. Belangrijk is de focus op een stapsgewijze implementatie en de verwerking van half-jaarlijkse updates, cruciaal voor een soepele digitale transitie.

De inzet van Cloud ERP voor Productiebedrijven

Dit webinar, geleid door Martijn Mook en Bastijn Schenk, richt zich specifiek op productiebedrijven. We behandelen het SAP Partner Qualified Package, onze succesvolle implementaties en de voordelen van het starten met een Manufacturing Package. Er wordt ook dieper ingegaan op integratiemogelijkheden met MES, LIMS en andere systemen en de mogelijkheden van de Digital Manufacturing Cloud worden belicht.

Het verder automatiseren van Processen

Het laatste webinar in deze reeks, gepresenteerd door Jordy van der Staak en Stefanie Schulkes, concentreert zich op procesautomatisering binnen ERP. Leer meer over de toepassing van Robotic Process Automation en Artificial Intelligence in zowel front-office als back-office processen. Dit webinar biedt waardevolle inzichten in hoe bedrijfsmanagement effectiever kan worden door de inzet van geavanceerde technologieën, waardoor controle en efficiëntie binnen de bedrijfsvoering worden verhoogd.

Voor wie zijn deze webinar specials bestemd?

Deze webinars bieden een unieke kans om de mogelijkheden van SAP Cloud ERP te verkennen en te begrijpen hoe dit platform uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Mis deze kans niet om te leren van experts waar uw vragen direct aan kunt stellen. Schrijf u vandaag nog in en zet een stap richting de toekomst van uw bedrijfsvoering met SAP Cloud ERP! 🌐🚀

Webinar Gemist?

De volgende onderwerpen zijn onlangs gepresenteerd in onze Webinar Specials voor SAP S/4HANA Cloud, Public Edition:

 • SAP Business Technology Platform
 • SAP Qualified Package Manufacturing
 • SAP S/4HANA Cloud, Public Edition: Why, What and How
 • Two-Tier ERP - S/4HANA Cloud
 • Myths Public Edition SAP S/4HANA Cloud
 • Snelheid van Implementaties
 • Wat te doen met maatwerk?
 • Wat zijn de kosten en TCO?

Reserveer uw plek

Categorieën