Scheer ontvangt SAP Qualified Partner Package voor S/4HANA Cloud Manufacturing
SAP Qualified Partner Packaged Solution voor Productie
Manufacturing & Cloud ERP
Josien Van der Burg
Manufacturing & Cloud ERP
11/30/2022
2 min

Scheer ontvangt goedkeuring voor SAP Qualified Partner Packaged voor S/4HANA Cloud Manufacturing

11/30/2022
2 min

SAP heeft onze SAP S/4HANA Cloud Manufacturing Package beoordeeld en goedgekeurd als een SAP-Qualified Partner-Packaged Solution voor SAP S/4HANA® Cloud op 4 november 2022.

Wat is een SAP Qualified Partner-Packaged Solution?

De partner-packaged oplossing richt zich op de specifieke bedrijfsbehoeften van bedrijven in de Manufacturing industrie in Nederland. De aanbieding van Scheer is beoordeeld en gekwalificeerd als een SAP-gekwalificeerde partner-packaged oplossing voor SAP S/4HANA Cloud, de public edition. Deze packaged oplossing wordt ingezet op basis van een vooraf gedefinieerde scope, waarbij gebruik wordt gemaakt van pre-configuratie, versnellers, methodologieën en op maat gemaakte partnerservices om klanten te helpen een snelle time-to-value te realiseren met minder risico en een voorspelbaar resultaat.

Tijdens de SAP kwalificatiesessie kreeg het team van Scheer Nederland  speciale complimenten van SAP voor het presenteren van de waardepropositie van de SAP S/4HANA Cloud Manufacturing Solution Package. Scheer Nederland toonde haar competenties in zowel sector overschrijdende als relevante kritische industriescenario's.

Joost van den Heuvel (Partner Solution Adoption Director, Nederland)

Wat kunt u verwachten van deze Partner-Packaged Solution?

Het belangrijkste doel van de oplossing is om eenvoudig het project te kunnen starten. Het pakket ondersteunt de implementatie van een digitaal "fundament" voor productiebedrijven dat de primaire end-to-end processen van Order-to-Cash, Plan-to-Produce, Source-to-Pay en Record-to-Report omvat.

Industry focus voor Productie met SAP S/4HANA Cloud, Public Edition

Deze partneroplossing werkt met SAP S/4HANA Cloud, de public edition. Vanaf de eerste dag van het project is het Starter System beschikbaar, inclusief de benodigde stamgegevens om de end-to-end processen te gaan verkennen.  De interactieve "Fit-to-Standard" workshops zijn ideaal voor Business Managers, Applicatie Experts en Eindgebruikers om de concepten van SAP S/4HANA Cloud best practices te leren en te begrijpen.  Via korte sprints komt de configuratie van de end-to-end processen tot een geïntegreerde workflow.

"Natuurlijk zijn we trots op de vernieuwing van onze SAP Qualified Partner-Packaged oplossing voor Manufacturing met SAP S/4HANA Cloud, de public edition. Deze vernieuwing heeft ook te maken met de succesvolle implementaties die Scheer heeft gedaan met de Public Edition van SAP S/4HANA Cloud. De continue groei van de functionaliteit geeft steeds meer bedrijven een goede reden om te starten. De huidige productieoplossing ondersteunt zowel proces- als discrete productiescenario's.  SAP introduceerde onlangs het 3-systemenlandschap (Development, Quality en Production) om bedrijven te ondersteunen bij het uitrollen van de Public Edition naar verschillende entiteiten of locaties.   Bovendien zorgt het SAP Business Technology Platform voor een werkende integratie met SAP en niet-SAP toepassingen.  De combinatie van de Public Edition en SAP BTP is een perfecte opzet voor een Two-Tier ERP-aanpak."

Ferry Bogaards - Algemeen directeur Scheer Nederland BV

SAP Expert Partner voor SAP S/4HANA Cloud, de public edition

SAP Expert Partner geeft aan dat Scheer beschikt over een team van gekwalificeerde consultants die gecertificeerd zijn voor SAP S/4HANA Cloud en SAP Business Technology Platform en hebben meegedaan aan minimaal 5 succesvolle implementaties. In de afgelopen jaren hebben we verschillende implementaties afgerond met de public edition voor Manufacturing, Consumer Products en Professional Service bedrijven. Bezoek onze Referentie pagina voor meer details over deze projecten.


More information:

Industry focus Manufacturing

Flipbook Scheer's Manufacturing solution

Categorieën