SAP erkent Scheer als GROW with SAP Partner
GROW with SAP Partner voor SAP S/4HANA Cloud en SAP Business Technology Implementaties
Nieuws
Ferry Bogaards
Nieuws
07/27/2023
2 min

SAP erkent Scheer als GROW with SAP Partner

07/27/2023
2 min

Scheer behoort tot de zogenaamde Trusted SAP Partners die samen met SAP de GROW with SAP dienst gaan aanbieden aan klanten.

Wat is GROW with SAP nu precies?

GROW with SAP is een propositie om bedrijven te begeleiden in de transitie om Enterprise Resource Planning(ERP) naar de Public Cloud te brengen.  Hiervoor wordt SAP S/4HANA Cloud en het SAP Business Technology Platform (SAP BTP) ingezet om de digitale transformatie te ondersteunen. 

Deze GROW with SAP propositie zorgt voor een Ready-to-Use ERP oplossing met tal van branche specifieke Industry Best Practices, die snel en eenvoudig worden geïmplementeerd om de benodigde business processen te ondersteunen.

Met GROW with SAP geldt een Fit-to-Standard aanpak. Dit impliceert alles behalve een soort keurslijf, maar een specifieke configuratie waarmee uw bedrijf succesvol de benodigde functionaliteiten kan uitvoeren. Door deze aanpak blijft de kern van oplossing altijd verschoont van maatwerk waardoor het mogelijk wordt dat twee keer per jaar updates en nieuwe functionaliteiten eenvoudig kunnen worden doorgevoerd. Een altijd up-to-date ERP systeem geeft uw bedrijf mogelijkheden om snel te anticiperen op bewegingen in de markt.

Wat kunt u van Scheer als Trusted Partner verwachten?

Om de kwaliteit van GROW with SAP te waarborgen, heeft SAP criteria vastgesteld, waaraan een Partner moet doen om een GROW with SAP partner te worden en te blijven.

 1. Volledige focus op de inzet van SAP S/HANA Cloud, Public Edition.
 2. Inzet van gecertificeerde projectleiders en consultants voor zowel SAP S/4HANA Cloud, SAP Business Technology Platform en de implementatie methodiek SAP Activate
 3. Brede kennis en ervaring van SAP Business Technology Platform voor het uitwerken van integratie en uitbreidingsvoorstellen
 4. Eigen ontwikkeling van SAP Partner Qualified Packages voor specifieke oplossing - Scheer heeft de Manufacturing oplossing hiervoor
 5. Brede ervaring and positief track-record met SAP S/4HANA Cloud implementaties

Scheer Nederland heeft in 2012 gekozen voor een focus op de Public Cloud oplossingen van SAP.  Vanaf 2017 hebben we ons gespecialiseerd in de Public Edition van SAP S/4HANA Cloud en het SAP Business Technology Platform. Inmiddels hebben we ruim 10 succesvolle projecten in binnen en buitenland volbracht. Wij kiezen voor een Public Cloud oplossing omdat deze oplossing perfect kan worden ingezet voor zowel middelgrote als grote en internationale bedrijven.  Zij krijgen een flexibele ERP, inclusief toegang tot de nieuwe ontwikkelingen, volledig als een SaaS geleverd. 

Scheer hanteert al jaren een praktische Cloud Mindset om bedrijven te ondersteunen hun processen volgens Industry best Practices in te richten. In de meeste gevallen hebben we een greenfield implementatie uitgevoerd inclusief tal van integraties met bestaande SAP ECC of andere add-on applicaties.

Scheer ondersteunt bedrijven vanaf het eerste uur om de juiste keuze te maken in de initiële scope en de vervolgstappen om snel en succesvol te starten met de Public Edition van SAP S/4HANA Cloud.  Met de huidige Cloud Modulaire oplossingen, zoals SAP S/4HANA Cloud, SAP Industry Cloud oplossingen en SAP BTP kan perfect een plan worden opgezet om geleidelijk de Public Cloud oplossing in te zetten.

Wat krijgt u als GROW with SAP aanbieding?

De GROW with SAP is een aanbieding waarbij in het kort het volgende wordt geleverd, of beschikbaar wordt gesteld:

 • SAP S/4HANA Cloud, Public Edition inclusief 365 24x7 ondersteuning
 • 3 systemen landschap om Development, Testing en Production te organiseren
 • SAP Business Technology Platform voor  toegangscontrole, integraties, uitbreidingsmogelijkheden en analytics
 • Industry Best Practices - georganiseerd door een set van Scope Items
 • Lokalisaties voor ruim 50+ landen
 • Taalondersteuning voor 30+ talen
 • E-Learning Hub voor online trainingstrajecten
 • SAP Community

Meer info over GROW with SAP?

Scheer Nederland organiseert periodiek Webinar Specials waarin wij onze kennis en ervaring delen omtrent de inzet van SAP S/4HANA Cloud en SAP Business Technology Platform. In de maanden sept, oktober en november 2023, gaan we tijdens deze Webinar Specials in op de volgende onderwerpen:

 • 28 sep - Hoe snel te implementeren?
 • 26 okt - Wat te doen met maatwerk?
 • 23 nov - Wat zijn de kosten?

Op de pagina van de Webinar Specials vind u tevens de Replays en de Presentaties van de recente Webinar Specials.

Mocht u meer willen weten wat GROW with SAP kan betekenen voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op.

Ferry Bogaards

Categorieën