Podcast - OpenSAP - DSM Twilmij & Scheer implementeren SAP S/4HANA Cloud
Opensap Podcast DSM Twilmij
SAP S/4HANA Cloud
Ferry Bogaards
SAP S/4HANA Cloud
03/12/2024
1 min

OpenSAP Podcast: DSM Firmenich's digitale transitie bij DSM Twilmij

03/12/2024
1 min

Business Innovation with SAP - Innovatie in de Cloud: dsm-firmenich's digitale transitie om beter in te spelen op een business die nooit stil staat.

De succesvolle S/4HANA Public Cloud implementatie bij dsm-firmenich door Scheer Nederland.

Een nieuwe aflevering van "Business Innovatie met SAP" waarin we duiken in de innovatieve wereld van dsm-firmenich's public cloud implementatie met behulp van Scheer Nederland.

We bespreken de uitdagingen, oplossingen en resultaten van deze ambitieuze digitale transformatie, waarbij change management en agility centraal staan.

We hebben het genoegen de volgende gasten te ontvangen, Christian Veldkamp, Manager Control Animal Nutrition & Health bij dsm-firmenich en Ferry Bogaards, Managing partner bij Scheer Nederland.

Het project DSM Twilmij

Ontdek alles over dsm-firmenich, een bedrijf dat al meer dan een eeuw evolueert en innoveert en leer over hun complexe IT-landschap en hoe zij hun uitdagingen aangaan. Maak kennis met dit unieke project: Integratie van een locatie die diervoeder premixen produceert en krijg inzicht in hoe zij passen in het grotere dsm-firmenich plaatje. We duiken diep in het innovatieve gebruik van technologie, waaronder het SAP Business Technology Platform, om het voornaamste doel te verwezenlijken: de integratie van hun recente overnames met de bestaande systemen en we bespreken het belang van change management in dit proces. Je krijgt te horen over de uitdagingen, de successen, de intensieve samenwerking en de waardevolle leerervaringen die de samenwerking tussen dsm-firmenich en Scheer met zich meebracht.

Uiteraard wordt er ingezoomd op de technologieën die gekozen zijn, waaronder de S/4HANA Public Cloud en SAP BTP, om deze innovatieve transformatie mogelijk te maken. Aan het eind van de rit, kijken we naar wat er allemaal bereikt is: meer inzicht dankzij real-time kostenberekeningen en gedetailleerde marge rapportages, verbeterde samenwerking, en het vermogen om sneller in te spelen op nieuwe SAP innovaties.

Scheer Referenties Productiebedrijven

Lees hier de Scheer referenties over onze recente implementaties van SAP S/4HANA Cloud Public Edition binnen productiebedrijven

De  OpenSAP Podcast


Categorieën