Scheer wint SAP Business ByDesign Partner of the Year 2020
Scheer wint SAP Partner Award 2020: SAP Business ByDesign Partner of the Year

Scheer wint SAP Partner Award 2020: SAP Business ByDesign Partner of the Year

SAP Partner Awards of the Year uitgereikt

Volgens jaarlijkse traditie heeft SAP de samenwerking met zijn partners bekroond met de uitreiking van de SAP Partner Awards. Tijdens het jaarlijkse evenement blijkt dat SAP veel waarde hecht aan het partner ecosysteem.  In de splinternieuwe SAP Studio vond dit jaar de virtuele uitreiking van de SAP Partner Awards plaats. Vol trots nam Scheer op 4 maart de titel ‘SAP Business ByDesign Partner of the Year’ in ontvangst.

SAP Business ByDesign Partner of the Year 2020

Raymond Schröder (Directeur SAP Midmarket & Partner Ecosystem) gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar: ‘Als ik terugkijk naar 2020 zie ik, ondanks de initiële hick-up, een goed jaar en dat komt mede dankzij de goede samenwerking met onze partners, zowel op het gebied van de verkoop van software als de vele succesvolle implementaties. Ook hebben we een snelle omzetgroei gezien in de Cloud. Zeker in deze bijzondere tijden vind ik dat een hele knappe prestatie!’

In totaal werden er in 13 categorieën awards uitgereikt en werden de finalisten tijdens het event in een muzikale setting in het zonnetje gezet.

Scheer ontving de Award vanwege hun “Customer First” approach waarbij de klant altijd voorop staat om zo tot een succesvolle implementatie te komen, de gedegen SAP-kennis. Scheer is heel goed thuis is in de wereld van processen en begeleidt de klant succesvol om hun business met standaard processen te gaan ondersteunen! Scheer stelt zich zeer bescheiden op maar verdient deze prijs voor de volle 100%, aldus Pim Fakkeldij (SAP Account Manager).

Het was 2012 toen Scheer SAP Cloud ERP Partner werd en startte met de implementaties van SAP Business ByDesign. Scheer is sinds 2017 erkend expertise partner voor SAP Business ByDesign, het Cloud ERP product voor de mid-market. Met dit Cloud product helpen zij bedrijven de weg naar de Intelligent Enterprise in te slaan.

We zijn trots op deze titel die we hebben behaald door samen te werken als team en te geloven in onze aanpak. We kijken uit naar nog meer succesvolle SAP Cloud projecten, om zo onze klanten nog succesvoller te maken aldus Ferry Bogaards, Managing Director Scheer Nederland.

Over de schrijver
Josien ondersteunt klanten in het vinden van het juiste pad voor het digitaliseren van hun business door het inzetten van Scheer en SAP Cloud oplossingen.

Business transformatie naar 

SAP S/4HANA Cloud

Scheer onderhoudt de kennisbank om de laatste details omtrent RISE with SAP en SAPS/4HANA te delen.