SAP Inspiration Day SAP S/4HANA Cloud, Public Edition
SAP Inspiration Day - SAP S/4HANA Cloud, Public Edition
Nieuws
Josien Van der Burg
Nieuws
11/16/2023
1 min

SAP Inspiration Day voor SAP S/4HANA Cloud

11/16/2023
1 min

SAP Inspiration Day SAP S/4HANA Cloud, Public Edition

Op 15 november jl. was de SAP Inspiration Day voor de Public Edition van SAP S/4HANA Cloud.  Deze bijzondere dag is georganiseerd door SAP en partners. Bedrijven lieten zich inspireren door klantverhalen van bedrijven die reeds gestart zijn met SAP S/4HANA Cloud.

Scheer was aanwezig samen met DSM Twilmij. Christian Veldkamp (Controller Animal Health & Nutrition West Europa) presenteerde zijn verhaal van de transitie van een legacy ERP richting SAP S/4HANA Cloud en de proces optimalisatie.

De ervaringen van bedrijven laten zich als volgt samenvatten:

  1. SAP S/4HANA Cloud is een perfecte SaaS omgeving om het bedrijf te ondersteunen
  2. De applicatie kan bijzonder snel worden ingevoerd in vergelijking met de vroegere on-premise ERP systemen
  3. De inzet van Industry Best Practices helpt om niet alleen snel, maar ook constructief en effectief de processen in te richten.

Shaped and  not Stirred

Scheer heeft voor de Inspiration Day een Cocktail Bar meegenomen. Voor cocktails geldt tenslotte ook dat Best Practices snel het gewenste resultaat geven.  Bekijk ons  Cocktail Magazine::  Shaped - And not stirred.   Bij SAP S/4HANA Cloud gaat het vooral om het geven van oplossingen op basis van SAP Public Cloud oplossingen, zonder er iets door heen te roeren.

Take Off Party - 7 December 2023

Op 7 december is de Take Off Party SAP Public Cloud gepland. Deze activiteit vindt plaats bij Scheer Nederland in Vianen (Utr).  De cocktailbar gaat weer open! Maar belangrijker is dat specialisten en onze demo systemen klaar staan om u een beeld en gevoel te geven van deze  SaaS ERP oplossing. Tijdens deze middag kunt u het volgende doen:

  • Doorloop de Discovery Assessment om snel een goed beeld te krijgen van de Best Practices en de mogelijke ondersteuning voor uw specifieke situatie
  • Bekijk de functionaliteit in ons demo systeem
  • Ga in gesprek met onze Expert. Dit kan gaan over de aanpak, functionaliteit, integraties of uitbreidingsmogelijkheden

Doel van deze Take Off party is om u een goed beeld te geven van de transitie naar de Public Edition van SAP S/4HANA Cloud.

Inschrijven Take Off Party | 7 Dec


Cocktails & SAP Cloud ERP Solutions


Categorieën